Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ray55 link' Alıntı:kesinlikle sizlerden alacağım bilgiler ışığında arabayı dizayn edeceğim..
şimdiden yardım teklifiniz için teşekkürler..
REC link' Alıntı:Hani ilkokuldayken beden eğitimi dersinden çıkmışsındır da; yolda giderken spor ayakkabının bağı çözülür de eve az kaldığı için bağlamazsın ama aslında daha çok vardır ve her adımda rahatsız olursun ya?
İşte böyle bir his uyandırdı bu kırmızı stoplar bende. Bu araçta koyu stop olmalıydı, satılacak diye mi yaptırmıyorsun bilmiyorum ama kolay kolay satamazsın, eve daha çok var bağla ayakkabını, hafif kararttır stopları.
Maaşallah...
REC link' Alıntı:Hani ilkokuldayken beden eğitimi dersinden çıkmışsındır da; yolda giderken spor ayakkabının bağı çözülür de eve az kaldığı için bağlamazsın ama aslında daha çok vardır ve her adımda rahatsız olursun ya?
İşte böyle bir his uyandırdı bu kırmızı stoplar bende. Bu araçta koyu stop olmalıydı, satılacak diye mi yaptırmıyorsun bilmiyorum ama kolay kolay satamazsın, eve daha çok var bağla ayakkabını, hafif kararttır stopları.
Maaşallah...
mucahitduran link' Alıntı:şu yaşıma kadar böyle güzel örneklendirme görmedim. Helal olsun Recai hocamders diye okutulmalı bu örnek
)
Rga link' Alıntı:Çok yakışıklı. çok güzel
Maşallah