bugun başima gelen olay dikkat edin ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun Burakcım Allah korumuş kardeşim neyse cana gelen mala gelsin kardeş bi sadaka falan çıkar neyseki fazla süratlı değilmişsin !!!
oyle yaptım abi zaten emanet enıstenın arabası ııslerını yaptırıyım derken canımiza mal oluyodu az kalsın saol mustafa abim

büyük geçmiş olsun bende 120-130 civarı giderken rot başı mı ne kırılmıştı verilmiş sadakalar kurtardı allahım böyle şeylerden uzak tutsun

geçmiş olsun

bizim burda da adamın birinin alfaromeo su vardı.yolda giderken lastik patlamış, yedek lastiği takmış lastikçi yakın diye 5 bijon yerine 3 bijon takmış bijonlar yolda giderken bi kesmiş bizde tam o esnada kaldırımda yürüyorduk teker bi fırladı allahtan kaldırımın kenarına çarptı bize doğru geliyordu neyse araba diskin üstünde tam 35 metre sürüklendi kendimi bi an aksiyon filminde zannettim diskten sanki ispiralle demir kesiyomuş gibi kıvılcımlar çıktı ...allah korudu

abi sizede geçmiş olsun kaza olabilirdi.....

bizim burda da adamın birinin alfaromeo su vardı.yolda giderken lastik patlamış, yedek lastiği takmış lastikçi yakın diye 5 bijon yerine 3 bijon takmış bijonlar yolda giderken bi kesmiş bizde tam o esnada kaldırımda yürüyorduk teker bi fırladı allahtan kaldırımın kenarına çarptı bize doğru geliyordu neyse araba diskin üstünde tam 35 metre sürüklendi kendimi bi an aksiyon filminde zannettim diskten sanki ispiralle demir kesiyomuş gibi kıvılcımlar çıktı ...allah korudu

abi sizede geçmiş olsun kaza olabilirdi.....
aynen öyle emrecim diskin ustunde 20 25 metre kaydi cok kotu bi olay allah kimsenin başina vermesin
sagol kardeşim teşekkur ederim

büyük geçmiş olsun bende 120-130 civarı giderken rot başı mı ne kırılmıştı verilmiş sadakalar kurtardı allahım böyle şeylerden uzak tutsun
süratim 60 70 km idi yuksek olsaydi bizden eser kalmazdi zaten allaha şükürler olsun
sagol kardeşim

cok gecmıs olsun hocam yaa .))

Geri