bugun başima gelen olay dikkat edin ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagol kardesım yasamaya ınatla devam

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

büyük geçmiş olsun , valla insanın ruh hali kimbilir nasıl olur öyle bir durumda. neyse ki soğukkanlılığını korumuşsun.

geçmiş olsun..

büyük geçmiş olsun , valla insanın ruh hali kimbilir nasıl olur öyle bir durumda. neyse ki soğukkanlılığını korumuşsun.
o anda aynaya baktım arkadan araba gelıyomu dıye gelmedıgını farkına varıp arac durduktan sonra yerin den cıkan gıden lastıgı kosarak aldim baska kazalara sebeyet vermemek ıcın onun için eski yeni araba farketmez bijonlar sıkılıgını kontrol etmekte fayda var ben daha erken saga cekıp durabılseydim bu iş basıma gelmıcekti sesi farkettım ısı ısten gecti
sagol kardesim

o anda aynaya baktım arkadan araba gelıyomu dıye gelmedıgını farkına varıp arac durduktan sonra yerin den cıkan gıden lastıgı kosarak aldim baska kazalara sebeyet vermemek ıcın onun için eski yeni araba farketmez bijonlar sıkılıgını kontrol etmekte fayda var ben daha erken saga cekıp durabılseydim bu iş basıma gelmıcekti sesi farkettım ısı ısten gecti
sagol kardesim

ama belki erken sağa çekip dursaydın ve teker yerinde düz duruyor olsaydı bijonlarda sorun olduğunu anlamayacaktın. belki de bu daha iyi oldu ( birşey olmamasını düşünerek yorumladım )

geçmiş olsun kardeeş Allah daha büyüklerinden korusun...

geçmiş olsun burak sen moralini bozma ve negatif düşünme..ii düşün ii şeylerle karşılaş..:) ama kontolü elden bırakma :)

Son düzenleme:
hissettim direksiyon sertlesti vuruntu yaptı ama iş işten gecti sagolun arkadaslar verılmiş sadakamiz varmiş

Geri