bugun eniştemin arabasinin eksiklerini yaptırmaya gittim babami da yanima aldim esnaf arkadaşlari oldugundan bana yol gösterdi bursa ankara yolu uzeri duacinarindan elektirik işlerini yaptırıp otosansite bizim mahhalleye gitmek uzere yola ciktim duacinari girer kene sol lastikten ses geldi direksiyon agirlaşti babama dedim bu arabada anormallik var dedim bana saga cek bakalim dedi sol lastige
orta serıtte mavi munibus 150 metre var önumde durdu orta serıtteyım sol serit müsait dedim gecerim sonra duran araclari gecince sag şeride gecerim dedim 60 /70 hizla seyredıyorum kartalin frenlerini guvenmedigim için en sol serit boş oraya gecip tekrar sag şerite yanişir dururum dedim içimden o arada sol serite gectim gecer gecmez bi gurultu pi patirdi neye ugradiğima şaşirdim bi baktim önumden sol lastik çikmiş gidiyor direksiyonu kontrol altına aldim araba sanki yola mazot dökulmus gibi 25 metre kaydim durdum allahtan arkamdan araba yoktu durdum baktim lastik gidiyor soguk kanliliğimi koruyarak dedım baska araclara zarar vermesın neyse koşarak baska araclara allahtan bişi olmadi aldım lastigi o arada esnaflar kostu yolu kesti lastikçi çagirdilar allah razi olsun 2 kirikoyla araba yi kaldirip lastiği taktik bijonlari kontrol ettik 2 bijon yerde buldum 2 lastikçi dukkanda alıp taktik allahtan bize bişey olmadi verilmiş sadakamiz varmiş bu 3 oldu bir kerede araba yandi hayırlisi bu olay bugun başima geldi sizlerle paylaşiyim dedim
arkadaşlar bijonlarinizi kontrol edin benim kadar şansli olmaya bilirsiniz allah korusun 60 / 70 hizla bu olay başıma geldı yuksek hızlarda sag cikmak imkansiz bişe anladim o anda foto cektim enişteye göstermek için ucuz kurtulduk

Son düzenleme: