Bugün Arabamı sattım,Öksüz gibi Kalsım Sanki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://forum.donanimhaber.com/m_39733644/mpage_1/f_/key_//tm.htm#2007 astra g hb aracımı dün ilana verdim bugün sattım,aldığım fiyata.Geçen yıl Nisan da almıştım ve ilk arabamdı.
Küçük bir kaza da yapmıştım,yetkili serviste kaput ve ön tampon değişmişti,Tamirle yapılacakken kaskodan çok para almak için
değiştirmişlerdi,sağ ön kapımda boyalıydı.dün ilan verdim,sabahtan bu yana arayayn arayana 18.500 yazmıştım.emsalleri hep 20-21 yazıyodu nette.
kaza resimlerini boyanmadan önceki resmlerini ayrıntılı bir şekilde koydum nete.Satmam zor olur diyodum ama o kadar çok müşteri çıktı ki şaşırdım.
Arabanın arkasından bakakaldım öylece.şimdi bir garip bir biçimde mahsun mahsun oturuyorum,Satma amacımda eşiminde kullanacağı bir araba almaktı,bakalım ne zaman kısmet olacak...bu arada arabayı 17.500 e verdim...

Keşke buraya yazsaydın bi karar vermeden. Hayırlısı olsun yapçak bişey yok artık. Üzülmeye değmez. Biz de geçen gün bi arabaya müşteri olduk. arkadaşımdaydı. satıcam satıcam diyip duruodu. Alalım dedik anlaştık. Adam 2 gün sonra aradı. İş ciddiye dönünce bi garip oldum. satmaktan vazgeçicem galiba dedi. Bizde almaktan vazgeçtik öyle söyleyince:)

hayırlısı olsun darısı yenilerine...:)

hayırlısı olsun yeni alacağınız araba otomatik mi olacak

kaç km deydi? 17500 iyi bi fiyat alıcı için. yada öyle sanıyorum. hayırlısı olsun.

Arabayla özdeşleşiyor insan bende yeni bir araba alacak olursam maddi gücümde olursa bunu satmam diyorum kısmet.

Hayirlisi olsun bende 1-1,5 ay önce sattim arabami ilk arabamdi ve hala alişabilmiş değilim yokluğuna,özlemiyorum dersem yalan olur...

araba insanın sağ kolu gibi oluyor alışınca çok zor ben bile 75 model renault umu özlüyorum hatasız darbesiz di bir kaç boya işi vardı ama üzmezdi hiç ne günlerdi :(

inş. daha iyisini alırsınız :)

Teşekkürler Ark.daşlar araba 47 küsür idi,temiz idi ama kazadan sonra içim rahat etmeden binmiştim ama yinede koydu vallahi,bugün okula otobüsle gittik eşimle tuhaftı,iki lafımızdan birisi araba idi,kısmetse otomatik alacağız....

Geri