Buğulanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mc_TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mc_TR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Malum artık kış geldi arabanın camları içerden buğulanma yapıyor camı acınca yagmur giriyor bunu nasıl engelleyebilirim :confused:

camlara patetes sürün en ucuz yöntem yada bugu engelleyıcı spreyler var..

havalandırmaları cama yönlendirin konsolda arka cam içinde rezistans var onu çalıştırırsanız buğulanma olmaz

Cama yönlendirip ısıtma durumunda klimayı açarsan buğu gidecektir.

eğer sıcak havayı ön camlara yönlendirdiysen ve genede bugu yapıyorsa.. araba iç hava konumunda takılı kalmış olabilir. opelin kronik sorunu.. bi kontrol etmen lazım..

hafif sabunlu bezle sabunla yıkanmıs tam durulanmamaıs bezle silinci de yapmaz askerdeki deneyimlerimden biliyorum

araclar yapılırken bu zaten goze alınıyor cam ızgarlara yonlenmede yarım sıcakta bıel sorunsuz oluyor yada klıma ıle arkadasların dedıgı gıbı

Malum artık kış geldi arabanın camları içerden buğulanma yapıyor camı acınca yagmur giriyor bunu nasıl engelleyebilirim :confused:

her iki güneşliği indir ve 1. kademede soğuk konumda fanı aç..çabucak kaybolur..güneşlikleri indirmek havayı ön camda hapseder ve çok daha çabuk buğu gider

..sıcak hava üflerseniz ilk başta daha çok buğu yapar ama bi müddet sonra buğu kalmaz yinede..

en iyi çözüm soğuk hava,hatta klimayı açarsanız 10 sn içinde tertemiz olur ön cam

Süper hızlı çözülsün istiyorsanı soguk konumunda klimayı açın, biraz üşürsünüz ama tehlikeli bir durumda kalmaktan iyidir

sonaxın bugu önleyicisini kullanmıstım ama bugusuz bi cam hayalime kavusamadım.

arka rezistanslarım 4-5 hat bozukk çalışanlarda çok geç etki ediyor

Geri