buda benim yeni aracım

abooowww şimdide şimşek grisi yaygınlaşmaya başladı...benimkide o renk...napacağız şimdi...?

Son düzenleme:
haklısın valla.görenler rengini çok begeniyor.özelikle filmli camlar ve renk müthiş uymuş diyorlar.(Allah nazardan esirgesin):)

haklısın valla.görenler rengini çok begeniyor.özelikle filmli camlar ve renk müthiş uymuş diyorlar.(Allah nazardan esirgesin):)

aynen oyle valla ya allah bizleri nazardan saklasın bi nazar boncugu almak lazım araclara ya :)

dostum güle güle kasaız belasız kullan aracın. Yeni makyajlanmış halide güzel senın arac sanırım enjoy donamımlı paket bı şey sorcam biliorsan cosmo donaımda kullanılan jant bu jant mı yoksa eski makyajsı astradakiler mi dewam ediıo yani ahtopot jantlar.Bu arada body giti begenmek göreceli kavram ama daha şık spor göstewrdiği her halınden belli kasasız belalsız kullan
1003585ol4.jpg

meco oncelıkle cok tesekkurler. evet benım astra enjoy modelı makyajlı yani anlıcan cosmo modelındede jantlar degıstı dostum cosmonun jantlarıda cok gusel baya sey degısmıs makyajlılarda yani

hayırlı olsun. güle güle kullan...

Kazasız Belasız kullan ins..guzel arac...
ezgene nin resmındeki velet te makınayı gorunce poz vermıs hemen:D
eller cepte falan:D

Kazasız Belasız kullan ins..guzel arac...
ezgene nin resmındeki velet te makınayı gorunce poz vermıs hemen:D
eller cepte falan:D
:) :) :)

hayırlı olsun kazasız sürüşler kardeşim,özellikle jantlar çok güzel duruyor:good:

Geri