Buda Benim Ufaklik Arkadaslar..

maşallah kardeş çok güzel olmuş aracın yalnız eleştiri değil tavsiye kabul et dediklerimi yapıcı olmak maksadıyla 1-bu araca güzel bi jant lastik gider (tabii imkan meselesi) 2-tavan üstündeki fiber biraz daha geniş olsa sanırım daha iyi durur 3- logo iptali de fena durmaz derim ben tabi zewk senin hayırlı olsun tekrardan

gayet şık ve sade güle güle kullan

muhahaha

Bu araba alman arabası neden gidip japon yazıları yapıştırıyorsunuz anlamıyorum honda filan olsa neyse.

Evet yaa bende deli oluyorum Alman arabasına Japonca Yazanlara hahah :) Sen bi bak bakalım Japon harfleriyle benimkinde yazanı karşılaştır aynı harflermi (Orhun Yazısı bu birader Öz Türkçe).

tşkr

maşallah kardeş çok güzel olmuş aracın yalnız eleştiri değil tavsiye kabul et dediklerimi yapıcı olmak maksadıyla 1-bu araca güzel bi jant lastik gider (tabii imkan meselesi) 2-tavan üstündeki fiber biraz daha geniş olsa sanırım daha iyi durur 3- logo iptali de fena durmaz derim ben tabi zewk senin hayırlı olsun tekrardan

Tavsiyelerin benim için çok değerlidir kardeşim çok saol. Jant lastik mutlaka lazım 17 Carbon almak istiyorum Ve mavi ve hafif olsun istediğim için, ayrıca piyasada mat siyah tan başka CaRbon Jant bulamadığımdan :) Nisan ayında König in yeni çıkıcak olan bir modelini sabırsızlıkla bekiyorum.. Tavan üstündeki fiber'i Anlayamadım şeritleri kalınlaştır diyosan dediğini inan ben de düşünüyorum ciddi ciddi :) Arka logo iptali var zaten de ön taraf baya uğraştırıyo ve şu an için geri dönüşü yok.. Ben bi yolunu bulucam olmadı steinmetz e okadar para bayılıp ön ızgara alıcam artık napiiyim kardeş :)
Fikirlerin için tşkrler..

Araban çok güzel olmuş güle güle kullan. Birde panjuru ve jantları değiştirirsen daha da dikkat çekici olur bence.

evt

Araban çok güzel olmuş güle güle kullan. Birde panjuru ve jantları değiştirirsen daha da dikkat çekici olur bence.

Kardeş ilk işim o olucak iş para ve zaman işi :) değiştirir değiştirmez yeni fotolarını koyucam.. :)

araç çok şekil maşallah allah kaza bela vermesin ilerde zevkine göre yenilikler yaparsın zaten zamanla

aracın çok güzel maaşallah kazasız belasız kullanırsın inşaallah

her şey güzelde yazı biraz anlamsız ve şirk içeriyor gibi. bir bilene danışsan diyordum. hocalara mesela , ama her hocayada değil yani

Hayalimdeki Corsa'yı oluşturmuşsun, güle güle kullan...

Geri