buda benim makina 10 günlük vectra c 2004 comfort

derbeder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:bir:

Son düzenleme:
Maşallah.

teşekkürler

sade ve şık maşallah...

Hocam daha fazla resim yok mu.
Bi de araba kaç km'de boya değişen durumu nedir ve kaça aldınız, hayırlı olsun.

Maşallah, kazasız belasız kullanın..Biraz daha detay paylaşırsanız iyi olur ;)

arabamı izmir otokent girişindeki dynomoss da Check up yaptırdım ve hiç bir kaza değişen boya yoktur motorda yüzde 98 iyi çıktı, sadece bağaj kapağında çiziklerden dolayı bir karış lokal mevcut o kadar. aracım 139000 de 1.6 comfort dur.25.750 ye aldım.şu anda hiç bir sıkıntı yok ve gayet iyi opelleri severim benim bir önceki aracımda 1.6 astra gl idi sorularınıza cevabım şimdilik bu kadar merak ettiğiniz ve yanıtlamamı istediğiniz konular olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim görüşmek üzere...

Son düzenleme:
arabamı izmir otokent girişindeki dynomoss da Check up yaptırdım ve hiç bir kaza değişen boya yoktur motorda yüzde 98 iyi çıktı, sadece bağaj kapağında çiziklerden dolayı bir karış lokal mevcut o kadar. aracım 139000 de 1.6 comfort dur.25.750 ye aldım.şu anda hiç bir sıkıntı yok ve gayet iyi opelleri severim benim bir önceki aracımda 1.6 astra gl idi sorularınıza cevabım şimdilik bu kadar merak ettiğiniz ve yanıtlamamı istediğiniz konular olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim görüşmek üzere...

Bence çok iyi, fiyatına göre KM'si boya değişen hasar olmaması..
Sanayi yolunu görmessiniz inşallah, güle güle binin :)

sağol inşallah

abi 3 tane saydım açtığın konulardan :D tamam vectra aldın :D

Geri