11 May 2011 Konuyu Başlatan #31 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 muratguv' Alıntı: jantlar fena değil Genişletmek için tıkla ... fena değil derken
11 May 2011 #32 34BCT70 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2008 Mesajlar 4,496 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Allah kaza bela vermesin güzel olmuş
11 May 2011 Konuyu Başlatan #33 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 orucreis' Alıntı: Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasib etsin. Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize
orucreis' Alıntı: Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasib etsin. Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize
11 May 2011 Konuyu Başlatan #34 gokibey Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 1,554 Tepkime puanı 1 Puanları 0 34CGG68' Alıntı: Allah kaza bela vermesin güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... tşk edeirm cümlemize berkay bey berkay bey yaşınızı belirtsenizde büyüksen abi desek küçüksen kardeş desek ne bileyim saygısızlık etmemek adına söylüyorum. şimdi saolasın dostum diyeceğim, ordan bi yazı gelecek ben senin yaşıtınmıyım dostum diyorsun saygılı ol biraz diye tedirgin olmayalım yaşını belirtirsen bizde ona göre hitap edelim. ama luzüm yok sen berkay bey de diyorsan sorun değil
34CGG68' Alıntı: Allah kaza bela vermesin güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... tşk edeirm cümlemize berkay bey berkay bey yaşınızı belirtsenizde büyüksen abi desek küçüksen kardeş desek ne bileyim saygısızlık etmemek adına söylüyorum. şimdi saolasın dostum diyeceğim, ordan bi yazı gelecek ben senin yaşıtınmıyım dostum diyorsun saygılı ol biraz diye tedirgin olmayalım yaşını belirtirsen bizde ona göre hitap edelim. ama luzüm yok sen berkay bey de diyorsan sorun değil