Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alım - satım yok arabayı aldım 7.000 tl masraf yaptım. diğer başlıkta yaptığım masrafları yazdım(motor indi masraf normal mi) . onun için bana maliyetini söylemek istemiştim.
valla abi kızan kızsın bunu anlayan ve parayı harcayan bilir.bilmiyorum diğer başlıkta yaptığım masrafı okuduysan eğer... bende internete koydum 23.000 yazdım arkadaşlardan tepki aldım. hiç birine cevap dahi vermedim.ateş düştüğü yeri yakıyo.millet konuşuyo ama sıfır motor yaptırdım onu göz önünde bulundurmuyolar. senin arabayı takip ettim hep ne masraf yaptığını biliyorum ama neden satıyosun anlamadım. ben daha çok bağlandım arabaya.
Elimde eski Vectramın 28.000 Tl lik toplam servis Bakım dökümü var, halen saklıyorum. Araç da 20.000 etse. 48.000 ederken neredeyse 3 de 1 fiyatına vermişiz.
kazasız belasız güle güle kullanın.
bende 27.000 km olarak düşünmüştüm Çorum'da varmış birtane öyle az km'li, birgün evin önünde arabayla uğraşırken 50li yaşlarda biri geldi, bende de CDX var ama çok binmiyorum garajda duruyor arada sırada oğlum çıkarıp geziyor felan dedi.
bakım için belli bir yeriniz varmı nereye gidiyorsunuz?
yolda benide görmüşsünüzdür belki, plakam TY 386