Buda benden..

Ynt: Buda benden..

maaşallah,Allah nazardan korusun.

Çok güzel, maşallah..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Çok güzel, maşallah..

ulas79 link' Alıntı:
maaşallah,Allah nazardan korusun.

mucahitduran link' Alıntı:
Araç gerçekten süper duruyor. Bugün imzanızda denk gelmiştim, ama bu boyuttaki fotoğraflarla daha tatminkar oldu.

MAŞALLAH, Allah kaza, bela vermesin.

Çok çok tesekkur ederım elimizden geldiğince işte.. ;) ;)

BAYILDIIMM  14alkiss special_Yeah
Heralde bir 3000 tl masraf etmişsiniz.

niko22 link' Alıntı:
BAYILDIIMM  14alkiss special_Yeah
Heralde bir 3000 tl masraf etmişsiniz.

Tesekkur ederım 3000 e yakındır muhtemelen hıc hesaplama yapmıyorum gozum korkmasın dıyee :D

Tam keyif arabası olmuş valla, Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı nasip etsin, nazarlardan korusun. Çok şıkır görünüyor ha. (:

GNSpower link' Alıntı:
Tam keyif arabası olmuş valla, Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı nasip etsin, nazarlardan korusun. Çok şıkır görünüyor ha. (:

Doğan hocam cok tesekkur ederım Allah cumlemıze kaza bela gostermesın ıns herkesı nazarlardam korusun

Maşallah Maşallah...

Ya sizde de oluyomu Yolda bi astra j görsem adam sanki tanıdık gidip konuşasım geliyo yolda gördüklerime korna çalıyom sellektör  ??? ???

Şİmdi Dükkanın KArşısına Beyaz bi Cosmo Geldi Arabanın Etrafında bir tur attım adamı bulsam başlıyacam muhabbeti forumu tanıtıcam belkide burdan tanıdık çıkacaz :D

mrt54 link' Alıntı:
Maşallah Maşallah...

Ya sizde de oluyomu Yolda bi astra j görsem adam sanki tanıdık gidip konuşasım geliyo yolda gördüklerime korna çalıyom sellektör  ??? ???

aynen abi :) ben biraz daha abartıyorum öyleki çıkıp sarılasım geliyor

Geri