bu yolların hali ne!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhaninho

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
LANET OLSUN BU BELEDİYELERE KARA YOLLARINA!!!!!!!!!!! ARABA KASİSLERDEN KAÇIRMAK İÇİN CANIM ÇIKIYOOOOOOO,OPELDEN HİÇ TE BEKLEMEZDİM ACAYİP SES YAPIYO KASİSTE ARABA...

TÜRKİYEDE ROT BALANSÇI OLCAN YAAAAAAAAAA:mad:

BİRİSİ SÖÖLEMİŞ ZATEN"DÜNYANIN EN PAHALI ARABALARIYLA,DÜNYANIN EN KÖTÜ YOLLARINDA GEZEN TEK ÜLKE" TÜRKİYE TÜRKLER DİYEEEE:mad: :mad:

ASFALT DÖKÜP,ERTESİ GÜN FOSEPTİK ÇUKURU İÇİN ASFALT KIRAN MİLLETİN BEN ...BİDE ANKARADA EN İŞLEK YER DİKMEN POLİS EVİ KAVŞAĞI
SİNİR OLDM :mad:

RESMEN SÜPER MARİO CULUK OYNUYOZ HER KASİS BONUSSS

Deprem günümüzde kendini göstermeye başladığında Ahmet Mete Işıkara birşey söylemişti:
Depremle Yaşamayı Öğrenmeliyiz diye...

Burda da bir benzeri.
BUNLARLA YAŞAMAYI ÖĞRENMELİYİZ... Çünkü günümüz şartlarında gerçekten başka bir çözüm yolu yok bu ZİHNİYETLE...

ahh orhaninho birde istanbulu görsen...dün beylikdüzünde bir çukura girdim ama kesin gitti araba dedim inip baktım Allah'tan birşey yoktu..birde bayram ziyareti araba dolu..anlıycan bir sürü fırça yedim...

.heryer aynı,antalyada rezalet.Burda felaket yagmur yagar yagdıgı zaman ve bütün yamalar dipsiz çukurlara dönüsür anında.Yavaş gitsen arkadan gelenden cekiniyorsun,kaçsan sagı solu kontrol etmek zorundasın vs...

arifba' Alıntı:
ahh orhaninho birde istanbulu görsen...dün beylikdüzünde bir çukura girdim ama kesin gitti araba dedim inip baktım Allah'tan birşey yoktu..birde bayram ziyareti araba dolu..anlıycan bir sürü fırça yedim...

SADECE KASİSLE BİTSE KEŞKE!!! YOL DÜZ GİBİ GÖRÜYOSUN HIZINI ALMIŞSIN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKIYOKİ KARŞINA,OKUL ÖNÜNDEKİ TÜMSEKLERDEN DEĞİL RESMEN ÇUKUR OLAN KASİSİN YUKARI DOĞRU OLANINI DÜŞÜN BU SEFERDE ARABA YUKARI ZIPLIYO ETC.

VURACAM KAYALARA KENDİMİ :):):)

Experience' Alıntı:
.heryer aynı,antalyada rezalet.Burda felaket yagmur yagar yagdıgı zaman ve bütün yamalar dipsiz çukurlara dönüsür anında.Yavaş gitsen arkadan gelenden cekiniyorsun,kaçsan sagı solu kontrol etmek zorundasın vs...

SEN ÖYLE DİOSUN ORASI TURİZİMİN BAŞKENTİ BURASI TÜRKİYENİN BAŞKENTİ ,BİR YAĞMUR YAĞIYOR İHTİŞAMLI ALT GEÇİTLERDEN GEÇEMİYORSUN,,,,,RESMEN GÖL,ARABA OLUYO DENİZALTI!!!
BİR YABANCI DEVLET BAŞKANININ BAŞINA GELSEDE UTANSA BİZİMKİLER BELKİ BİRŞEY YAPARLAR:mad:

insallah birseyler yaparlar

ya abi yollar berbat opelin de süspansiyonu sert onun için ses yapıyo biraz belediyelerden rica yolları adam gibi yapsınlar dimi artık yaa :)

Suçu sadece belediyelere atmak yanlış olur aslında, kurumlar arasındaki koordinasyon eksikliklerinden kaynaklanabiliyorda...

Çok kolay değil yani...
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu konuda çok yol katetti aslında...

Ama Bahsettiğimiz şehir İSTANBUL 15 milyona hizmet vermek, ve yakın zamana kadar hiç bir plan ve programa göre hareket edilmiyor olması...

İSTANBUL da yaşayan arkadaşlar, bardağın boş olan kısmına bakmayı tercih ediyor...

walla kardeşlerim Çankır da yol diye bişey kalmayacak bu kamyonculardan dolayı yollar delik deşik hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri