Bu yağlardan hangisini alayım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ESRİYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ESRİYEN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dostlar 2004 Model z16 motor astra g arabama motor yağı almak için markete gittiğimde 4 tane yağ ile karşılaştım.Hangisinin arabama uyum sağlayacağına karar veremedim.(Aldığımdan buyana İlkdefa yağ değişimi yapacam).Yardım eder misiniz.

1-Castrol edge 5/40 4 litre
2-Castrol magnetek 10-40 4 litre
3-Mobil 0-40
4-Mobil 10-40

Birde 4litre yağ yetiyor değil mi?

castrol en son tecnoloji tahminim diğerlerinden fiatı fazladır ama değer ben kendim dizel araca 5/40 edgeyle değiştim önceki yağla kıyasladığımda tüm beklentilerimi karşıladı

Benim aracım benzinli 5-40 olmaz o zaman

sanırım hepsi de uyumlu. normalde servisler 10-40 yağ koyuyor ama en iyi koruyan 0-40 olduğu söyleniyor. ama onunda fiyatı neredeyse 2 katı.

yağ numaraları anlamları vardır, kullanacağınız yağ ist.şartlarında 10 40 olabilir.sentetik ve yarı sentetik olmak çeşitler var.daha detaylı arama yaparak forumda bulabilirsiniz.

Castrol'ü ,Bp-Mobil ortaklığı üretiyor.

Dostlar 2004 Model z16 motor astra g arabama motor yağı almak için markete gittiğimde 4 tane yağ ile karşılaştım.Hangisinin arabama uyum sağlayacağına karar veremedim.(Aldığımdan buyana İlkdefa yağ değişimi yapacam).Yardım eder misiniz.

1-Castrol edge 5/40 4 litre
2-Castrol magnetek 10-40 4 litre
3-Mobil 0-40
4-Mobil 10-40

Birde 4litre yağ yetiyor değil mi?

Aracınız için Mobil 10-40 en mantıklı tercihtir. 0-40 daha iyi bir yağ ama sizin araca gerek yok bence..

Opelin orjinal yağı GM kullanırım şaşmam, çokta memnunum

Teşekkürler arkadaşlar...

Geri