Bu Ürünü Tavsiye Eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1/10 yarış tecrübelerimize dayanarak, wd40 rulman için düşman ilan ettik. Bizim tecrübelerimiz bu yönde oldu. Sıkılan ilk anlar harika, sonrası facia çünkü; sıkılan bölgedeki yağı alıp götürüyor, kendi de kolayca akıp gidiyor. Sonuçta yağsız kalan rulman ve sorunlar. Rulman yağları özeldir, motor yağları farklıdır, fren farklı, hidrolik farklı vs. diye gider. wd40 hiç birinde kullanılamaz, sadece ortamı temizlemek için kullanılır ondan sonra yerine göre neresi yağlanacaksa gress, rulman yağı vs. uyguluyorum. wd40 yağlama özelliği çok kötü, zaten sprey halinde sıkılabilen yağlar hali ile en incedir.

dediğiniz araç rc modellerden mi onların rulmanları nasıl benim sıktıklarım tekerlek ortasındaki çatalların bağlandığı metal olanlardan pc takılıyken otobanda 300lere çıkabiliyorum tehlikeli bir durum oluşturmasında tamirciler gres kullanıyorlar rulmanlar için ama bu janta gömülü olduğundan parmakla sürmek gerekiyor tırnakların arasına doluyor diye sevmiyorum bende

Nadir kapı menteşesi gibi daha sonra üzerindeki fazla yağı silmesi kolay olan yerlerde istediğin yağı kullan sorun değil, sorun toz ve pisliğin kolayca girebileceği yerlerin yağlanmasında ;).

Nadir kapı menteşesi gibi daha sonra üzerindeki fazla yağı silmesi kolay olan yerlerde istediğin yağı kullan sorun değil, sorun toz ve pisliğin kolayca girebileceği yerlerin yağlanmasında ;).

Abi azda olsa beni tanıyorsun. Malum bende bir şeyler yapayım derdindeyim ama bazı ürünleri kullanmadım.Bu yüzden her zaman bilen tecrübeli arkadaşlarımızdan bilgi almak adına başlıklar açıyorum. Sizlerin sayesinde aldığım ürünlerde oldu. Almadığım vaz geçtiğim ürünlerde.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :rolleyes:

Nadir Bey site güvenli, 3d secure zaten.

dediğiniz araç rc modellerden mi onların rulmanları nasıl benim sıktıklarım tekerlek ortasındaki çatalların bağlandığı metal olanlardan pc takılıyken otobanda 300lere çıkabiliyorum tehlikeli bir durum oluşturmasında tamirciler gres kullanıyorlar rulmanlar için ama bu janta gömülü olduğundan parmakla sürmek gerekiyor tırnakların arasına doluyor diye sevmiyorum bende

Doğrudur, bildiğiniz rulman.
New-ABEC35-Engine-Thrust-Bearings.jpg

wd40 içindeki yağı temizlemiş, sonra kendi de akıvermiş, sonuç kötüydü.

Nadir Bey site güvenli, 3d secure zaten.

Doğrudur, bildiğiniz rulman.
New-ABEC35-Engine-Thrust-Bearings.jpg

wd40 içindeki yağı temizlemiş, sonra kendi de akıvermiş, sonuç kötüydü.

bende bir daha sıkmam korktum şimdi hele o hızlarda bişey olsa yandık birde videosunu buldum wd40ın bu kadar işe yaradığını bilmiyordum
http://www.brownells.com/.aspx/lid=...inic-Knowing-the-Limits-of-Rust-Preventatives
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MHmpAueIAPY

abı ben kapılar camların krıkoları ıcın hep wurt un sıvı yagını kullanırım sprey seklınde ve cokta guzel ılk wd 40 ıle temızlersın yada balata spreyı ıle snra dedıgımden sıktın mı tamamdır

abı ben kapılar camların krıkoları ıcın hep wurt un sıvı yagını kullanırım sprey seklınde ve cokta guzel ılk wd 40 ıle temızlersın yada balata spreyı ıle snra dedıgımden sıktın mı tamamdır

Teşekkür ederim kardeşim düşünce ve fikirlerin için.

Abi WD-40 Olmuyor motor içine maşbiyel iç tarafına falan sıktık ilk 1gün parladı iki gün ne toz varsa yapıştı zorda çıkıyor :/

Temizlemeye balata spreyi çok iyi olur bak kullanıyorum abi :)

Geri