Bu Ürünü Tavsiye Eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Aracımın kapı menteşeleri, kapı kilidi gibi çok fazla yağmur ve çamurla muhatap olan yerleri için kullanmayı düşünüyorum. Netten baktım ama sizinde fikirlerinizi alayım dedim.

Hem paslanma hemde koruması adına bu ürün iş yapar mı?

31.477.8125.000501t4.jpg

Nadir hatırlatırım toz, toprak, kir yağlı yüzeylere daha kolay yapışır ;).

Nadir hatırlatırım toz, toprak, kir yağlı yüzeylere daha kolay yapışır ;).

Abi başka tavsiye edeceğin bir şey var mı? Özellikle bu kapı menteşeleri için. malum kış ayında canına okunuyor.

Menteşeleri yağlamanda mahsur yok, ama kilitler yağlanmaz.

Menteşeleri yağlamanda mahsur yok, ama kilitler yağlanmaz.

Abi kilit için bir önerin var mı? Sürekli uzaktan kumanda ile kilitlediğim kontak ile kilitlersen sıkışıklık hissediyorum.

Bu ürün her ne kadar yağlayıcı olarak lanse edilsede, bildiğiniz kir pas yağ sökücü. 1/10 aracımı wd40 ile temizledim, yarış esnasında, rulmanların arasındaki yağı sökmüş arkadaş, Spurun rulmanı dağıldı ve aracım yarış dışı kaldı. Masrafı ayrı boyut. Kötü bir tecrübe olmuştu.

Ben Ankara'dayken önce W40 gibi bir ürünle yağlıyordum bir iki manuel kullanımdan sonra balata spreyi ile yağı temizliyordum.

Bu ürün her ne kadar yağlayıcı olarak lanse edilsede, bildiğiniz kir pas yağ sökücü. 1/10 aracımı wd40 ile temizledim, yarış esnasında, rulmanların arasındaki yağı sökmüş arkadaş, Spurun rulmanı dağıldı ve aracım yarış dışı kaldı. Masrafı ayrı boyut. Kötü bir tecrübe olmuştu.

Emre rulmanları yağlamak özellik ister, sanayide ustalar yeni çıraklara rulman yağlatmazlar.

Bu nasıl peki abim...

15.001.6871.000101t4.jpg

Emre rulmanları yağlamak özellik ister, sanayide ustalar yeni çıraklara rulman yağlatmazlar.

Aynen abi, yağı da özel. Tecrübe olmuşken seramik rulman aldık.

Geri