bu urunu kullanan var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan essentia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu hls modül ün astra h lara eklediği özellikleri corsa c araçlara eklemenin bir yolu yok mu?

arkadaşlar bu hls modül ün astra h lara eklediği özellikleri corsa c araçlara eklemenin bir yolu yok mu?

o modül bildiğim kadarıyla astra h ve vectra c lerler uyumlu

arkadaşlar bu parçayı satın alan oldumu ?

Yok mu simdi bu parcayi deneyen,kullanan veya kullanan birinden duyan?Bende merak ettim acikcasi.

telefondan görüştüm ama bnde henüz almadım bu cihazı ama tel den de ne derece güvenilebilinirki .s

ben iki astra h aracimdada kullaniyorum. kullanan 3 arkadasim daha var. kesinlikle oneririm.

ben kullaniyorum, gayet basarili bir urun satan arkadas deniz bey, cok iyi bir kisidir, bende 9 aydir takili hic bir problem olmadi.

Kullandigim ozellikler:

1. Oto kapi kapama
2. Sislerle gunduz fari
3. Hosgeldin - gule gule
4. OPC_Scan
5. Hararet gostergesi (Surekli hararet gosteriyor) / Astra H lardaki en buyuk eksiklik bazi kisilere gore bana gore degil ama yine guzel oluyor.

6. Arada canim SIKILINCA HLS Show

bende kullanıyorum hatta ilk alanlardanım. Sorunsuz güzel tüm özelliklerini kullanıyorum.

sayın ismail bey (astraopc) bu ürünü nereden aldınız acaba? ben de baya bi inceledim.özellikleri çok hoşumA gitti. bu ürünü ankarada bulmam mümkün müdür acaba?
bi de istediğiniz özelliklri nasıl yüklüyorsunuz??? bunu detaylandırabilir misiniz acaba?

Geri