Bu Ürün Nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feiter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

feiter

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Sizlere şu ürünü sormak istiyorum, nasıldır, nasıl kullanılır, müzik vesaire diyor? Teyip bölümüne mi monte ediliyor? Eğer bu ürünler olmuyorsa o şekilde, olanların fiyatları nasıldır? Hiçbir bilgim yok mazur görün. :) Navigasyonu nasıl yapıyor, internete mi ihtiyaç duyuyor?? Fiyatı nasıl, piyasada buna benzer bu fiyata ürünler var mı, şayet 350 TL'den düştü diyorlar. Eğer gerçekten öyle ise kaçırmayalım bu fırsatı :) Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...aspx?productId=otdelqx-b512&categoryId=257643

Pardon ctrl+v yapmıştım geçmemiş yapıştırmaya :)

Son düzenleme:
ürün nerede?

Ben ürünü kullanıyorum Ve gayet memnunum. Daha önce navking kullandım ancak navitech hem daha kolay hemde daha kaliteli duruyor. Raotayı çabul buluyor. Bende hepsiburada.com'dan almıştım 200 TL idi. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama ozaman aldığımda 400 TL'den düşmüştü. Parasının hakkını veren güzel bir navigasyon bence...

Bu Video sana yardımcı olabilir bir bak istersen:

http://www.youtube.com/watch?v=jdGWOrw32Uw

Son düzenleme:
Ben ürünü kullanıyorum Ve gayet memnunum. Daha önce navking kullandım ancak navştech hem daha kolay hemde daha kaliteli duruyor. Raotayı çabul buluyor. Bende hepsiburada.com'dan almıştım 200 TL idi. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama ozaman aldığımda 400 TL'den düşmüştü. Parasının hakkını veren güzel bir navigasyon bence...

Hocam nasıl kullanıyor bu navigasyonlar? GPS falan mı istiyor? Bağlantısı nasıl?

Belirli zamanlarda bilgisayardan güncelleme yapıyorsun. Kendisi her şeyi yapıyor. Yön bulmak için Rotayı hesaplamak için nereye gitmek istediğini yazıyorsun sana kaç km kaldığını ne zaman döneceğini alternatif yolları falan hepsini söylüyor. Ekstradan para vermiyorsun.GPS falan zaten makinanın kendisinde var. Aynı zamanda aracın çakmaklığından şarj edebiliyorsun

Belirli zamanlarda bilgisayardan güncelleme yapıyorsun. Kendisi her şeyi yapıyor. Yön bulmak için Rotayı hesaplamak için nereye gitmek istediğini yazıyorsun sana kaç km kaldığını ne zaman döneceğini alternatif yolları falan hepsini söylüyor. Ekstradan para vermiyorsun.GPS falan zaten makinanın kendisinde var.

Anladım hocam. Bağlantısı falan nasıldır? Nerde taktırılır bu aletler?

Ürünle birlikte aparatınıda veriyorlar. Araca o aparatını takıyorsun daha sonra navigasyonu takıyorsun bu kadar. Çok kolay basit bir işlemi var. Kendin takıyorsun zaten.

Teşekkürler hocam cevabınız için çok yardımcı oldunuz =)

Teşekkürler hocam cevabınız için çok yardımcı oldunuz =)

Ne demek başka sorunuz olursa cevaplayabilirim :)

Geri