Bu üçlüye çok dikkat edin :):) !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
EWET BU ÜÇLÜ MELİ METİN ERAY BUNLAR VARYA BİRİ GENE KAYBOLDU ORTADAN ARABASI İLE BİŞİLER YAPIYO ANLAŞILAN DİERİ Bİ ASTRA DAHA PEŞİNDE BİŞİLER PLANLIYO ANLAŞILAN ODA HIZLANACAK GALIBA DİERİ İSE ODA PARÇALARI BİTİRDİ YENİ ASTRA PEŞİNDE VAR ONDADA Bİ PLAN :):):)

4971.jpg

Sen bu üçlüye dikkat deyince valla ilk aklıma gelen Vectra GT, Manta 400, Kadett GSI oldu :)

bunlarda onlardan farksızlar abicim :):)

selam
rayn adanadan erkan ben astra 96 var yeni aldım
temiz bi araba expressıon
modeli
modifiye yapmak istiyorum sırayla yazarmısın nerden başlıcam teşekkürler

resimde gördüüm benim f olur sanırım kaça para ?

selam
modeli

resimde gördüüm benim f olur sanırım kaça para ?

FORUM KURALLARI

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

melii enson izmir yarış pistinde gördüm valla haberim yok,benlede alaksı yok diğerlerini hiç görmedim :)

saman altından su yürüten abimlerimiz :)
yeni yeni canavarlar sitemize yakışmazmı hiç :D

selam
modeli

yaziim de bişi anlamadım dediklerinden bak şöle yapalım bana arabanın modelini motorunu motor kodunu söyle ona göre sana listeliim ne dersin ?

Geri