bu tarz ürün alıp kullanan var mı

bugra yaptığınz projeksiyonları kaça satıyorsnz peki ?
Abi ben satmıyorum sadece kendim için yapıyorum ama forumda Korhan abi var o yapıp satıyor. Fiyatlar da kullanılan malzemenin kalitesine göre değişiyor. 550 den 750 ye kadar çıkabiliyor cihaz fiyatları.

Şimdi aranızdan 750 liraya gider 0 cihaz alırım napiyim el yapımını diyenler çıkacaktır, peşinen onu da söylemiş olayım. Piyasada 450-500 € civarına satılan cihazların ampülleri ortalama 2000 saat ömürlüdür ve bu süre dolduğunda yeni ampül almak için yaklaşık 150-200€para ödersiniz. yani neredeyse projeksiyon cihazının yarı parasını lamba için verirsiniz. El yapımı cihazların ise lamba ömürleri ortalama 6000 saattir ve fiyatları 50 liradır.

zaten resime dikkate ederseniz görüntü adamın üstüne düşmüş yani projeksyon makinesi fotografı:)
Adamın da iddia ettiği zaten TV yi projeksiyon cihazına dönüştürmek ama dediğim gibi külliyen yalan...

ilk yazılarıma bakarsanız görürsünüz ben bu ilanı sahibinden.com sitesi ilk açıldığı günden beri bilirim çok yerde tartışıldı yazıldı çizildi alanlar deneyenler oldu palavra bir şey..
Ben bunu bizzat denedim, 37 ekran TV nin önüne fresneli koydum ve duvara yansıttım. Şimdi doğruya doğru duvarda bir görüntü oluyor. Daha doğrusu görüntü demeyelim de görüntü silüeti desek daha iyi. bu dediğim silüet de zifiri karanlıkta. yani pencereden sokak lambasının ışığı gelse hiç birşey göremezsiniz :)

Ben yaptığım projeksiyon cihazında 150W 8000K lamba kullandım, ona rağmen akşam odanın ışığını açınca görüntü çok çok zayıf bir hal alıyor. Bu alet tamamen para tuzağı.

tabii bu işler için en güzeli güzel kaliteli bir projeksiyon cihazı

tabii bu işler için en güzeli güzel kaliteli bir projeksiyon cihazı
Evet abi o konuda sonuna kadar haklısın. Tamam bizimki ucuz bir çözüm ama hiç bir zaman orjinal bir projeksiyon cihazının yerini tutmuyor. Nedeni de o adamların kullanıkları sistemlerde ışık kazancı çok yüksek ve mükemmel odaklama yapıyorlar. Biz ise ne kadar uğraşırsak uğraşalım onların seviyesine gelemiyoruz çünkü el yapımı yapıyoruz. Bunun yanında o adamlar 0,5" LCD kullanırken biz çözünürlük iyi olsun diye 7" LCD kullanıyoruz. Haliyle görüntü ve ışık çok farklı oluyor. Ama akşam karanlığında dizi-film izlemek için fazlasıyla yeterli.

saolun beyler. para olduğunda el yapımı projeksiyon deniycem

Geri