bu tarz ürün alıp kullanan var mı

arkadaşlar projeksiyona meraklıysanız ki bence lcd plazmadan çok daha zevklidir ve kullanışlı ne kadar görüntü kalitesi onlar kadar olamasada gayet nettdir dev ekran için idealdir ama bu tür aparatlarla olmaz projeksiyon makinası alın resimdeki o görüntüyü alırsınız.

bizim askerde vardı bembeyaz yemekhane duvarına vururduk milet maçı izlerdi tüm bölük..

ilginç ve kullanıslı bir urune benziyor,hiç kullanmadım..

Ya Dandırık bir mercekle görüntüyü büyüüyorlar.aynı 1.3 mpx kamerayla cekılmıs bır videoyu 102 ekranda izlemeye benzıyor. :)
:good:

Bu kadar basit değil. Bu kadar ucuz hiç değil. Ayrıca evimde 50" Sony Porjeksiyon TV var, arkadan yansıtmalı sistem, onda bile gün ışığı varken hiç bir şey görünmüyor. Eğer projeksiyon sistemi alıcaksanız, 1000€ luk sistem bile gün ışığında izleme şansı vermez, 25 liralık bi aparat heleki ampulsüz hiç vermez :D :D :D :D :D

kullanmış biri olarak sakın almayın. net görüntü bile çıkarmıyo bırak büyütmeyi. elinizde bi plastik parçayla kalıyorsunuz :)

projeksiyon zaten kapalı ortamda yapılır mümkünse az loş ışıkda yapılır yada projeksiyon makisanının ışığı görmeyen karanlık bri yere koyulması ile yapılır..

10dkdır inceliyorum el yapımı evde hobi olarak bu işe başlamış ve satışını yapanların kurduğu bir sitede değişik modelleri var onlarda böyle fason uyduruk yapanlardan dolayı şikayetçiler sanırım işin ehli bu sitedeki arkadaşlar düşünenler burda model model ve fiyat fiyat bulabilirler...
http://elyapimiprojeksiyon.com/projeler.html

Arkadaşlar bu ürün tamamen yalan dolan. Adı "Fresnel Lens" aslen ince kenarlı merceğin küresel değil de düzlemsel hale getirilmişi. 25liranızın çöpe gideceğine dair size garanti verebilirim.

Bu arada elyapimiprojeksiyon.com sitesinin verdiği bütün bilgiler doğrudur. Ben o forumda moderatör olarak gmrev yapıyorum. Kendim de daha önce 3 tane projeksiyon cihazı yaptım. Bir tanesini de hala kullanıyorum. Merak eden olursa resim de gönderebiirim...

projeksiyon zaten kapalı ortamda yapılır mümkünse az loş ışıkda yapılır yada projeksiyon makisanının ışığı görmeyen karanlık bri yere koyulması ile yapılır..

Bu laf banamıydı bilmiyorum, ben gene de bir kez daha açıklamak gereği duydum. Salonumda halen kullandığım arkadan yansıtmalı projeksiyon TV gün ışığında zayıf kalıyor. Üzerindeki süper güçlü ampule rağmen net görünmüyor. Akşamları ise tavandaki aydınlatma ampulü sorun yaratmıyor izliyoruz gayet net. Ancak bu arkadaşın sorusu bambaşka. Bu sistem ne melem bişeydir diyor!!. Bende diyorumki normal bir evde akşam bütün ışıkları kapatıp oturmayacağına göre, böyle bir cihazı ampulsüz projeksiyon cihazı ile kullanabilmesi imkansız. Sinemalarda bile zifiri karanlık olduğu halde projeksiyon cihazının arkasında son derece güçlü bir ampul takılıdır. Sadece TV nin kendi ışığıyla bu iş ortaokul projesi olmaktan ileri gidemez.

zaten resime dikkate ederseniz görüntü adamın üstüne düşmüş yani projeksyon makinesi fotografı:)

ilk yazılarıma bakarsanız görürsünüz ben bu ilanı sahibinden.com sitesi ilk açıldığı günden beri bilirim çok yerde tartışıldı yazıldı çizildi alanlar deneyenler oldu palavra bir şey..

Geri