BU TAMİRATLAR ORTALAMA NE KADAR tutar_?

The Day Walker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 2001 vectra cdx automatic.aracımı dün yetkili serwis e kontrol amaçlı expertiz babında werdim.sewindirici olan araçta 1 parça bile boyalı değil,motor sağlam...ama 4 parça değişimi yazmışlar,raporu aynen yazıyorum ;

-buji kabloları ve külbütör kapak contası değişecek
-sol aks keçesi değişecek
-sağ koltuk yan bakaliti değişmeli
-sağ marşpiyel silikon ile onarılmış,sökülüp kontro edilmeli
----tahmini 750 civarında masrafı var----

arkadaşlar bu değişmeler gerçekten 750 ytl kadar tutar mı_?yoksa servis giydiriyor mu fiyatları_?

özel servise yaptırsam ortalama bu kadar mı tutar_?

şimdiden teşekkürler

aks keçesi belki para tutar ama marşpiyelle bakalite para verme bence görünürde bişey yoksa
750 çok fazla

ön Yolcu Koltuğunun Kenarindaki Plastiğin Tirnaği Kirilmiş,180 Diyorlarmiş,bide Marşpiyel Tam Oturmamiş Görünüyor.sökeceğiz,kontrol Edeceğiz,ortalama 200-250 Demişler

750 çokmuş hakkaten.

bu arada bu ekspertiz kontrolünü nekadara yaptırdın acaba?

Rapor Elimde 1 Sn;

-mekanik Işçilik 33 / 18,15 Ytl
-kaporta/boya Kontrol 1 / 20,00 Ytl

Genel Toplam (kdv Siz) 38,15
Genel Toplam (kdv Li) 45,02

Tahmini Fiyat 45,00 Total 45,00 Ytl

ön Yolcu Koltuğunun Kenarindaki Plastiğin Tirnaği Kirilmiş,180 Diyorlarmiş,bide Marşpiyel Tam Oturmamiş Görünüyor.sökeceğiz,kontrol Edeceğiz,ortalama 200-250 Demişler
çok belirgin şeyler değilse japon - silikon vs desteğiyle yaşat bence ;)
daha önemli şeylere harcayabilirsin o parayı
buji kablosuyla külbütör kapak contası da özel serviste vs. kesin daha ucuz olur

Marşpiyel öenmli Dğlde Koltuğun Bakaliti Kapiyi Açinca Firliyor çizgi Filmlerde Olur Ya "dooooinnnng" Sesi :) Moralimi Bozuyor.koltuğu Söküp Vidayla Içten Tutturacağim Artik

Ben buji kablosunu yeni aldım 30ytl idi sanırım

Çok uygunmuş fiyatı expertiz kontrolün. Aracın A'dan Z'ye heryerine bakıyorlar dimi ?

çok Para Tutmaz O Kadar En Fazla 530 Gözüyle Bakiyorum... Taş çatlasa Diycem Ama ... Ustalar Bilir Forum Ustalarimiz...

Geri