3 kapılısı cok guzel cam tavan spor görunuş cabasi mahallede vardı cok begenıyorudum o da pert oldu gecen sene :sorry:Bunun 3 kapılısı var. Bi ara çok beğeniyordum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kapılısı cok guzel cam tavan spor görunuş cabasi mahallede vardı cok begenıyorudum o da pert oldu gecen sene :sorry:Bunun 3 kapılısı var. Bi ara çok beğeniyordum..
3 kapılısı cok guzel cam tavan spor görunuş cabasi mahallede vardı cok begenıyorudum o da pert oldu gecen sene :sorry:
evet cok sıkı arabaydı cocugun akrabasıyla konuştum 170 gırdı sag cıktı eleman öldurmeyen allah öldurmuyorO sarıydı değil mi abi? Şu yukarıda yeni açılan yolda bariyerlere girmişti ehliyetsiz çocuk?
Stilo iyi hoş araçta,2.eli ölü diye biliyorum ben..
gözümde büyütmüyorum hergün altımda biniyorum .. 94 astrayada bindim 98 corsayada ..ne olursa olsun 15 yaşındaki arabaya o para verilmez alt tarafı toyota gözünüzde o kdr büyütmeyin.
gözümde büyütmüyorum hergün altımda biniyorum .. 94 astrayada bindim 98 corsayada ..
mavı renk 3 kapı sky dow tavan 3 kapı şekıl duruyorstilo güzel arabadır. bi ara bende düşünmüştüm. moon (sky) window lu 3 kapı modellerine hala gözüm gider...