11 Ocak 2011 #1 muebbet Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2010 Mesajlar 1,679 Tepkime puanı 2 Puanları 36 Yaş 39 Bugün tamponu söktüm ve alt ızgaranın oraya doğru boşta bir sensör var bunun boştamı durması lazım yoksa alt ızgarayamı takmalıyım?
Bugün tamponu söktüm ve alt ızgaranın oraya doğru boşta bir sensör var bunun boştamı durması lazım yoksa alt ızgarayamı takmalıyım?
11 Ocak 2011 #2 efedkr Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2009 Mesajlar 981 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hava sıcaklığını ölçüyordur boşta durması gerek bildiğim kadarıyla
11 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #3 muebbet Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2010 Mesajlar 1,679 Tepkime puanı 2 Puanları 36 Yaş 39 efedkr' Alıntı: hava sıcaklığını ölçüyordur boşta durması gerek bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla ... indirdiğimde boştaydı öyle bıraktım bende Başka yorumda gelir sanırım Teşekkürler
efedkr' Alıntı: hava sıcaklığını ölçüyordur boşta durması gerek bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla ... indirdiğimde boştaydı öyle bıraktım bende Başka yorumda gelir sanırım Teşekkürler
11 Ocak 2011 #4 TuRkiShPoWeR Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2010 Mesajlar 786 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dış ortam sıcaklık sönsörüdür ama boşta sallanmaması lazım...
11 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #5 muebbet Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2010 Mesajlar 1,679 Tepkime puanı 2 Puanları 36 Yaş 39 TuRkiShPoWeR' Alıntı: Dış ortam sıcaklık sönsörüdür ama boşta sallanmaması lazım... Genişletmek için tıkla ... resimde görülen alt ızgarayamı takılacak acaba?
TuRkiShPoWeR' Alıntı: Dış ortam sıcaklık sönsörüdür ama boşta sallanmaması lazım... Genişletmek için tıkla ... resimde görülen alt ızgarayamı takılacak acaba?
11 Ocak 2011 #6 R redfox Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 1 Kas 2007 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 46 Boşta sallanmıyor tamponun içinde bir delik var o sensörün ayaklarını oturacağı genişlikde oraya takılıyor
Boşta sallanmıyor tamponun içinde bir delik var o sensörün ayaklarını oturacağı genişlikde oraya takılıyor
11 Ocak 2011 #7 TuRkiShPoWeR Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2010 Mesajlar 786 Tepkime puanı 0 Puanları 0 muebbet' Alıntı: indirdiğimde boştaydı öyle bıraktım bende Başka yorumda gelir sanırım Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Corsada yerini tam bilmiyorum ama ya gövdede ya da tamponda takılacağı bir yuva olması lazım...
muebbet' Alıntı: indirdiğimde boştaydı öyle bıraktım bende Başka yorumda gelir sanırım Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Corsada yerini tam bilmiyorum ama ya gövdede ya da tamponda takılacağı bir yuva olması lazım...
12 Ocak 2011 #8 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 sol tarafta altta sensörün gireceği yer var oraya oturtuyorsun
12 Ocak 2011 #9 semia Bölüm Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 7,097 Tepkime puanı 6 Puanları 0 :good::good::good: beyaz guvercin' Alıntı: sol tarafta altta sensörün gireceği yer var oraya oturtuyorsun Genişletmek için tıkla ... dis hava sicakligini ölcer
:good::good::good: beyaz guvercin' Alıntı: sol tarafta altta sensörün gireceği yer var oraya oturtuyorsun Genişletmek için tıkla ... dis hava sicakligini ölcer