- Konuyu Başlatan
kayseriye bi kere gittim de gece 11 buçuk gibi açık tekel bayii bulamamıştık ondan dolayı biraz gıcığım kayseriye 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseriye bi kere gittim de gece 11 buçuk gibi açık tekel bayii bulamamıştık ondan dolayı biraz gıcığım kayseriye![]()
Sen daha yenisin ondan bulamamışsındırİki gün sonra Öğrenci yurdunun orada bayilerle haşir neşir olunca telefonunu alırsın, telefon açınca geliyolar
Olmadı Garın büfesi açık oluyor
sanırsam araba'da var e daha ne, biz otobüsle 1 saat gider gelirdik gecenin 2'sinde![]()
ahahagece tarifesi uygular abi onlar
![]()
Yok, otobüs şöförü ile de ahbap olduyduk artık gide gele, özellikle aynı saatte gider gelirdik ki aynı şöför olsun, bizim çakallar 2-3 dal sigara verip beleşe giderlerdi ha ben devamlı atardım bilet orası ayrıZaten gecenin 2'si kimse olmazdı muhabbet ede ede, otobüsün içinde göbek ata ata giderdik
![]()
Şehir sıralamasından,bayii sıralamasına ne zaman geçtik.Bak bi de askerlik muhabbeti başlarsa çıkarım len bu forumdan.:maden::rakir: