9 Ara 2010 #61 BURAK53 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 15,652 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 40 bugun radyoda dınlıyodum dunyada en pahalı bızım ulkemızde oldugunu soyluyor %65 vergıymış bızden sonra hollanda ve norvec
bugun radyoda dınlıyodum dunyada en pahalı bızım ulkemızde oldugunu soyluyor %65 vergıymış bızden sonra hollanda ve norvec
9 Ara 2010 #62 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 VAY VAY VAYYY... arkadaşlar herkesin face si var açalım ordan bir grup yada sayfa . Sırf benzin fiyatları yüzünden oy atmaya gitmiyoruz diyelim . varmı paçası yiyen. varsa ben burdayım. hadi bakalım particiler yermi tüzüğünüz. buyrun protesto delikanlı gibi benzinde vergi düzeltilmedikçe oy kullanmıcaz.
VAY VAY VAYYY... arkadaşlar herkesin face si var açalım ordan bir grup yada sayfa . Sırf benzin fiyatları yüzünden oy atmaya gitmiyoruz diyelim . varmı paçası yiyen. varsa ben burdayım. hadi bakalım particiler yermi tüzüğünüz. buyrun protesto delikanlı gibi benzinde vergi düzeltilmedikçe oy kullanmıcaz.
9 Ara 2010 #63 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Kunteper Canavarı' Alıntı: VAY VAY VAYYY... arkadaşlar herkesin face si var açalım ordan bir grup yada sayfa . Sırf benzin fiyatları yüzünden oy atmaya gitmiyoruz diyelim . varmı paçası yiyen. varsa ben burdayım. hadi bakalım particiler yermi tüzüğünüz. buyrun protesto delikanlı gibi benzinde vergi düzeltilmedikçe oy kullanmıcaz. Genişletmek için tıkla ... açta katılalım Berat adamlar cok da tınlar zaten ne olacak en kötü cezaevine girer kafa dinleriz
Kunteper Canavarı' Alıntı: VAY VAY VAYYY... arkadaşlar herkesin face si var açalım ordan bir grup yada sayfa . Sırf benzin fiyatları yüzünden oy atmaya gitmiyoruz diyelim . varmı paçası yiyen. varsa ben burdayım. hadi bakalım particiler yermi tüzüğünüz. buyrun protesto delikanlı gibi benzinde vergi düzeltilmedikçe oy kullanmıcaz. Genişletmek için tıkla ... açta katılalım Berat adamlar cok da tınlar zaten ne olacak en kötü cezaevine girer kafa dinleriz
9 Ara 2010 #64 KRAL Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 3,578 Tepkime puanı 5 Puanları 38 4,20 falan görür yılbasına temelinde dediği gibi bana farketmez ben hep 50 liralık alıyorum
9 Ara 2010 #65 tarki Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Mar 2009 Mesajlar 276 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dün hesap yapıyodum 3,85 den, hesap yaparken zam geldi 3,87 satıcam , dizel dacia alıcam....
9 Ara 2010 #66 başqan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2009 Mesajlar 808 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 çok zenginim bea.. :hıh: hedefim 5 tl.. depoyu fulletip fulletip gazlıcam..:rock
9 Ara 2010 #67 elpadre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Nis 2008 Mesajlar 4,931 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 dedım ben sıze oyunuzu bana verın dıye benzın 1 lıra beyın bedava
9 Ara 2010 #68 I ihsan_07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 May 2010 Mesajlar 280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 oylar sana hocam
9 Ara 2010 #69 knightrider Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2009 Mesajlar 787 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Bu fiyatlarla güzel ülkemde motor teknolojileri de yetmez oldu az yaksa ne yakacak litresi 4 lira olmuş zaten.... Mazot kullananlar da çok sevinmesin onların gidişatı da iyi sayılmaz. Allah'tan bi ara nasıl ettiysem 40 tl lik almıştım. En azından ilk çalışmada LPG'ye geçme olayını bir müddet idare eder.
Bu fiyatlarla güzel ülkemde motor teknolojileri de yetmez oldu az yaksa ne yakacak litresi 4 lira olmuş zaten.... Mazot kullananlar da çok sevinmesin onların gidişatı da iyi sayılmaz. Allah'tan bi ara nasıl ettiysem 40 tl lik almıştım. En azından ilk çalışmada LPG'ye geçme olayını bir müddet idare eder.
9 Ara 2010 #70 elpadre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Nis 2008 Mesajlar 4,931 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 ihsan_07' Alıntı: oylar sana hocam Genişletmek için tıkla ... ewlll