Bu Sefer Tam Oldu , Bugünde zam geldi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bol bira full işemek :) depo full dıyorumm :))))

Arabaya çalişiyoruz işte varmi bunun ötesi...

Fiyat değil gramajı önemli.:)

Savaş abi gramajlar hepsinde sabittir Türkiye genelinde eğer gramları eksik ise tarım il müdürlüğüne şikayet ediniz :) sadece Halk pazarlarında satmak üzere 50gt düşürme hakları var (hani pazarlarda 3 tanesi 1tl ye satılanlardan bahsediyorum) onun haricinde gramlar sabit.

Simitin 1TL olması tamamen İstanbul Fırıncılar odasının iş güzarlığı. 1 simitin maliyeti unu işçiliği vergisi yol parası vs vs şuan 20 ila 30 kr arasında değişiyor. Aydında simit halen 40kr bunun nedeni aydında fırıncılar arasında birlik yok misal aydının ilcesi germencikte 7 fırıncı birleşip bir fırın açtılar orada simit 70kr ekmek 70kr :) Diğer ilcelerden gelen fırıncıları germencik girişinde çevirip dövüyorlar :)
Neyse uzun lafın kısası. Benzine vergi zammı yapılmadı sevgili abilerim, ablalarım, kardeşlerim, dostlarım ZAM yapıldı! Evet vergiler yüksek bunda bende hem fikirim 1,3TL ye çıkış yapan yakıt 4tl ye satılıyor, fakat şuanki zam rersmen petrol istasyonlarının aldığı karardır.

Geçen Bi yERde Gördüm Adam Transite Zeytin Yagı Koyuyodu :D

lpg power :D

Dizel Powe-R. :D

Aramızda 5-10 gramın lafı olmaz. Ramazanda 3 TL ye aldığım duble pideye geçen gün 2 TL ödedim, tek farkı yumurtasızdı. Benim bildiğim kadarıyla unlu mamüllerin fiyatı belirlenirken gramajları baz alınır. Ama kurala uyan kim. Serbest piyasa ekonomisini bizler yanlış anlıyoruz. Herneyse , asıl konumuza dönecek olursak sen askerden dönene kadar benzin 5,5-6 lirayı bulur. İstersen gitmeden evvel kenara biraz benzin stokla :kop:.

pahalı benzin yoktur çok vergi vardır...

Geri