Bu sabah kendimi aştım:)

aynısının bir değişini yaptım geçen hafta.. Çatalca'daki eve gidiyorduk. Çatalca'nın şehiriçi güzeldir ama ev çiftlik alanda olduğu için yollar bozulmuş kardan sonra. Adeta off road yarışlarındaki gibi çamur olmuş. Ehliyet olmadığı için şehir içinde sürmüyorumü ben de . Neyse, yine gittik Çatalca'ya. Bizimkiler eve girdi. Ben kuzeni aldım yanıma. Bakkala gidiyoruz hesabı aldık arabayı çıktık yola. Az ilerimde çamur birikintisi vardı. İçi göl gibi olmuş yavaş geçsem garanti araba kalır. Durdum o anda. İçimden diyorum. "Bu şans bir kere gelir. Arabayı yıkar hallederim birşey olmaz dedim". Geri geri gittikten sonra kısa bir çamur burnout yaptım. Sonra yapıştırdım gazı. Çamurun içinden geçerken arabanın arkası bir o tarafa bir bu tarafa gidip geliyor. Tek korkum, arabanın altını vurmaktı. Allah'tan o da olmadı. Yumuşak çamurda driftin ne kadar zevkli olduğunu gördüm

Sonuç:
-Rengi beyazdan, camları da dahil kahverengi olmuş bir Vectra B
-Ve mutlu bir insan

:D
:D:D ben de markete diye çıkınca evin ilerisindeki çok kullanılmayan yola döndüm bi u dönüşü akabinde de sağlı sollu devam ettim çok zevkliydi
bidahaki karda carrefour'un otoparkına gidicem :D bomboş oluyo

arkadaşlar ne içirdiler size:D yılbaşında...;)

ben tansasın otoparkında el freni cekiyodum. sonra tas koydular. tasa rahmen yapınca guvenlikle biraz sohbet ettik. adam giriste bak ben yoksam yap git dedi anlastık:)

hayırlı uğurlu olsun siftahımız :D

Arada olur abi öyle şeyler (:

Burak görseler castrol reklamında seni oynatırlarmış:)

bende yılbaşı alışverişini yaptıktan sonra maslak migros'un otoparkında takıldım biraz, şeytan dürttü baktım açık otoparkın dip kısımları bomboş ve kar dolu, çizebildigim kadar sıfır çizdim, sonra baktım güvenlik geliyor, vınnnn... :D

ıslak çimde de süper oluyor. Ama çim kalmıyor vazgeçiyorsun:(
çamuru hiç denemeyin. geçen sene uskumruköyde orman yolunda çalışırken saplandım çamura. arabanın altı takıldı. diğer ekibi çağırdık. saat 17:00 den 21:00 a kadar zifiri karanlıkta kaldık.hava buzz ekip bulamadı bizi arabadan inemiyoruz etrafta mandalar var dev gibi:) neyse gps den koordinat verdik öyle buldular:) bu aradamandaların çoban geldi yardım etti. adam tam bir rus azmanıydı:) kafada kıyaktı adamın:) benim ekip arkadaşı da iridir ama adamın yanında şampanya şişesinin yanındaki 35 lik rakı gibi kaldı:) adam tek başına arabaya bir yüklendi çamurluk falan elinde kalıyordu az kalsın. arabayı oynattı falan ama biz çamurdan kımıldayamadık bile. ayaklar battı eller battı. arabanın içinde tavanda küllüklerde bile çamur vardı anlayın durumu. ekip geldi halat bağladılar. oda fiesta bizde fiesta geri geri asılıyo araba bi sağa gidiyo bi sola biz kırılıyoz gülmekten bizim araba kımıldamıyo bile. halatta sağlam kopmuyo. tekerler dönmese debriyaj gidecekti. neyse adam bi daha abandı ekibin araba asıldı çıkardılar arabayı. bi 20 kağıt toka ettim adama...
çamura saplanırsanız bi kere batmayı göze alacaksınız. sonra arabanın altı takılmamışsa tekerin altıan battaniye kuru dal çakıl vs doldurun. fayda etmezse kar zincirini takın öylece çıkarsınız.
arabayı trafikte gören bi daha bakıyordu. sabah yıkamacıya giderken adamlar beni ralli pilotu sandı:) alttan çıkan çamur kamyondan çıkmaz derecede idi:)
ne günlerdi bee. güzel işti aslında özledim bak...

yay be gecligim aklıma geldi (satemgencim) (:beysehir gölün de dirf fena olu ya ama korkda var tabi okadar :D

hehe burak abi senden beklemezdım yanı:D valla babam benı bi salsa arabayla drift yapcamda o da biliyo o yüzden hep yanımda :D

Geri