Bu sabah kendimi aştım:)

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Belki benden hiç beklenmeyecek birşeydi ama sizle paylaşmadan edemeyeceğim: :)

Akşam erken yatmıştım yorgundum, bugünde tabi sabah erken uyandım yaklaşık 6.30:) Kalktım çok sıkıldım kahvaltımı yaptıktan sonra arabanın 2 haftadır yattığını hatırladım. Dışarıya çıktım arabayı temizledim ve kalkışı yaptım. 20 km lik açık yolda çok sakin sürüşe sahip bir turun ardından( motoru ısıtmak için) evin önüne geri döndüm. Baktım alan müsait neden olmayacakmış bir de ben deneyim dedim:) Neyi mi? Gençlerin yaptığı şeyi:) Taktım 1'e gaza asıldım( her ne kadar devir yükseldikçe ben can çekişsemde) Kar lastiğide yok hızlanıp fren yapınca ABS giriyordu devreye ne kadar içim acısada:) Tıkır tıkır ABS sesleri moralimi çok bozdu:) Dedim birdaha hızlanmayacağım:) Elfrenini çektim, durduğum yerde hızlanmaya başladım 4000 deviri geçmemeye çalışarak:) Hız 50-60 oldu vitesi 2'ye attım hala yerimdeyim:) 2. vites hız 70 leri gösteriyor:) Gerçekten inanılmaz anlardı, çok sıkılani bunalan ve stres atmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim tabi arabanıza fazla titremiyorsanız.. Bundan sonra tövbe zaten 1 kere oldu 2 olmaz:) arabamın ömrünü yeterince yedim 3-4 dakika:)

ben de ilk kar sonunda buzda bikaç drift figürü yaptım :) zevkli bişey ama insan tırsıyo :)

Yok, driftte gözüm yokta, ben sadece tekerlekleri biraz döndürüyorum:) Yani bana birşey olacağından değilde, arabayı incitmeye korkuyorum:)

Abi naptın ya :D nasıl derler Milli olmuşun hehe :)

Evet kardeşim, benden hiç beklenmezdi, yan komşuda camdan gördü arabadan inince biraz geyik yaptık:)

Çamur bulaşır, karda daha zevkli:)

Evet Giray Laguna ile yaptım, çok pişmanım, içim acıyor:)

Evet 4000 devirden sonrası benim için redline:):) Neyseki 1-2 kereden fazla aşmadım 4000'i:) Şimdi bebeğim, bana aşağıdan sinirli sinirli bakıyor:)

bence sen bi daha erken uyklun gelirse kahve mahve iç:))

sürekli erken uyanmya başlama burak can sıkıntısı sana yaramıyo demekki:):D

Geri