Bu sabah araba yine çalışmadı

aküm 2007 de değişmiş

bakalım ne kadar daha gider

Mantıklı en güzel davranış elektrik parça konusunda şarz ve marj dinamolarının sökülmesi durumunda kesin kez kömürlerin değişmesi gerek. Neticede işçilik verilmekte ve yarı kalmış bilmem ne olmuş falan oldu filan oldu adam yolda kalsın bir daha gelsin işinden başka bir şey değil. İyi işini dürüst yapan bir usta müşteriye söylemeden gerekli değişimleri yapar sonrada aracını teslim eder... olay budur yani ;)

Haklısın Nadir üstadım.Usta da tanıdık olunca ne gerekiyorsa yap dedim.Daha sanra senin mesajından sonra aradım ustayı kömürler değiştimi diye oda gerek olsaydı değiştirirdim dedi bende fazla üstüne düşmedim.Sıkıntı yok çalışmada şarjda ama değişseydi iyi olurdu tabi

Akü yeşil renk demiştim ya.Renk işine bakma dedi iki ayrı usta . akü bitmiş yani.Yeni aküyle düzeldi.Bu arada aküm 2,5 - 3 yıl gibi oldu.Akü bitme süresi normal mi acaba

2 ay önce değiştirdim akümü.Satarken ömrü 2 yıl demişlerdi.Fakat kanımca nasıl kulladığınıza bağlı.Elektrik harcayan donanım fazla ise(multimedya ...vs) normal.Benim gibi şaşkın şaşkın 2-3 saat tv izlerseniz 2 değil 1 yıl bile gitmez :D

Bende mantık şudur arkadaşlar özellikle araç açıldığın da ne kadar değişmesi gereken parça varsa değiştirim ki çünkü ileri de bir yerden sorun vermesin örnek geçen sene yada ondan önce ki sene eksoz değiştireceğim gittim eksozcuya dedim eksoz değiştireceğim. Oda dedi arka susturucu da sorun var o kısım değişse yeterli dedi. Olmaz dedim en boğazdan sonra kadar değiştir. Adam yüzüme bakıyor şaka yapıyorum sandım dedim şaka değil değiştir. Ne gerek var dedi? Bende iki sene son susturucu gitse bir yıl demeden orta dökülmezse bende adam değilim öyle deyince adam komple değiştirdi. Şeytan kulağına kurşun tık demedi daha ;) bende prensip bu şekilde.

Geri