Bu Renk Vectra?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ilanlara bakarken dikkatimi çekti.Ben daha önce bu renk vectra görmedim.Aslında çok ta güzel duruyor.Daha çık rengi var gördüm bu kadar tatlı bir renk ilk defa görüyorum vectrada.Siz gördünüz mü? (resim nasıl koyulur bilmediğim için ilanı vericem kusura bakmayın)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ra-2.0-cd-bulgaristan-plakali-116961135/detay

Renk güzelmiş.

yurt dısı araba.. yurt dısında bızım ulkemızde olmayan ne renkler vardır daha kımbılır...

Şimdi konuya bakar bakmaz aklıma ilk gelen yurt dışıdır geldi aynen de öyle imiş....

aynısıının acık rengi var bizim burada çok hoş görünüyor

uçuk mavisini biliyorum da bu rengi ilk defa gördüm.bu arada 6000liraya 97vectra iyiymiş bi de tr fiyatlarına bakın

tr üretimde sınırlı renk aksesuar var...

ben avrupada fiat ın bmw nin birçok diğer markanın okadar farklı paketini gördümki,
mesela e46 bmw koltuk ısıtma sunroof klima yok m paket 4 cam çevirmeli,okadar farklı turuncu ve yeşil tonları varki gerçekten şaşırmıştım :)

çogunda mesela vectra gibi seat ibiza gibi arabalarda jant kapağı bile yoktu sac jantla geziyorlar,sw inanılmaz fazla :) çok farklı :)

Daha bugün şırnakta bu renkte astra g gördüm gerçekten güzeldi :) Beyazdan daha hoş duruyordu :)Görür görmezde sizin başlık geldi akılma :)

Son düzenleme:
Evet astralarda buna benzer bir renk var.Ama bu arabayı bizzat görmediğim için ton olarak birşey diyemem ama benim çok hoşuma gitti bu kasaya çok güzel gitmiş.

vectra c'deki şimşek gri rengi bu...

Geri