Bu parçalar ortalama kaç ytl tutar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
-motor yagı 5 litre
-yag filtresi
-hava filtresi
-polen filtresi
-z rotu 2 tane
-mazot katkısı
-manifolt contası
-parça yıkama benzin

ve işçilik dahil ortalama olarak ne kadar tutması lazım arkadaşlar. bu bakımları yaptırdık ama pahalı gibi geldi bana. aklıma takıldı onun için görüşlerinizi bekliyorum. bide kafama takılan bişey var litresi 15 ytl olan motor yagı varmı yaa .elimizdeki bakım kağıdına göre motor yagının litresi 15 ytl ama yagın markası yazmıyor.

Son düzenleme:
litresi 15 ytl olan motor yağları var elbette bunlar sentetik motor yağı olarak geçer en kaliteli olanlar bunlardır yaklaşık 15000 km gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.tek sakıncası biraz eksiltme yapabilir.kontrol edip üzerine ekleme yapman gerekir

www.opelparcaci.com yada alibeykoy@opelparcaci.com gayet güzel parcalar ve güzel fiyatlar

ben dışarıda sordugum 580 500 liralık parcayı abartısız 180 lira civarına aldım ve orjinal

ha bide senin araban 5 lt yag alıyor yada 4.5 o paraya yani 15X5 = yag+y. filtresi+benzin filt.+polen filt.+hava filt.+4 buji aldım ve GM hepsi

Son düzenleme:
Yag :30ytl Opel Yag Hava Filt:5ytl Yag Filtr:5ytl Polen Filit:7.5 Rot Sag Sol 105ytl 4 Buji :25ytl Devirdaim Kasnagi :45ytl V.s Ankara Da Opel Kama Var Ben Ordan Aldim Arkdaşim 1 Hafta Once Pazarlik Yaptim Tabiki Sürekli Olrak Müşterisi Olarak Bilgine.

arkadaşlar
-motor yagı 5 litre
-yag filtresi
-hava filtresi
-polen filtresi
-z rotu 2 tane
-mazot katkısı
-manifolt contası
-parça yıkama benzin

ve işçilik dahil ortalama olarak ne kadar tutması lazım arkadaşlar. bu bakımları yaptırdık ama pahalı gibi geldi bana. aklıma takıldı onun için görüşlerinizi bekliyorum. bide kafama takılan bişey var litresi 15 ytl olan motor yagı varmı yaa .elimizdeki bakım kağıdına göre motor yagının litresi 15 ytl ama yagın markası yazmıyor.

Yagin markasi cok onemli, ne konuldugunu (gorerek) bilmenizde fayda var.
Seyf

yag bu kadar pahalı olduguna gore castrol 3/30 dur fıyatda ortalama 100 gıbı cıkar

arkadaşlar
-motor yagı 5 litre
-yag filtresi
-hava filtresi
-polen filtresi
-z rotu 2 tane
-mazot katkısı
-manifolt contası
-parça yıkama benzin

Her şeyi kabul ediyorum da şu parça yıkama benzin parası bana yıllardır çok anlamsız gelir. Kullandığın benzin ortalama 1 litre, yetkili servislerin 5-10 kuruşluk parçaları fatura etmesi gibi. İşçiliğin içine ilave et olsun bitsin.
Mobil, Opet 10*40 yağların 4 litresi marketlerde 60 - 65 YTL.

ben yedek bulunsun diye daha bu hafta yeni castrol motor yağı aldım.0/30 ,1 litre aldım ve 25 milyon verdim.

Geri