Bu parça hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amerikan araçlarının çoğunda var özellikle van ve suvlarında ben 98 model cadillac [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1] Concours[/SIZE][/FONT] da görmüşdüm bu özelliği yıllar önce yani var ama şu varki büyük şehirlerde gerekli bence scooterla restorantcı pizzacı arkadaşlar gidiyor kornaya basıyorsun iplemiyor sellek atıyorsun ancak çekiliyor önünden adam gece yolun ortasından yürüyor yada bayan kornaya basıyorsun çekilmiyor tek başına sellek atsan yanlış anlar heleki bayansa

arkadaşın dediğide doğru arkadaşını görünce kornaya basıcan öndeki araca sellek atıcak ama bir şey olmaz elim kaydı kardeş sellek koluna dersin :) :) :) gerçi oda çok istisnai bir olay bir arkadaşın önünde asabi bir adam ve senin doğru zamanda doğru şekilde kornaya basman bu ortamın oluşması zor bir kombinasyon bedevinin çölde kutup ayısıyla tavla oynamasıyla aynı orantıda :D :D

Soytarı işi zaten bir şöförrün ikisine de aynı anda basma reflexi olması gerekmezmi , ben olsam heleki vectra c yi kurcalatmam

Soytarı işi zaten bir şöförrün ikisine de aynı anda basma reflexi olması gerekmezmi , ben olsam heleki vectra c yi kurcalatmam

:confused::confused::eek: bu amerikalılarda soytarı zaten :o

2003 yılında çok yakın bir abim iyi bir elektirikçiye sis lambalarını bağlatmıştı kornaya basınca sisleri yanıyordu ama gerek yok derimm

ok arkadaşlar verdim siparişi scootera takarım yazlıkdaki artık :)

Tak Emre dostum o zaman bizden söylemesi 12 milyonluk şey için kurcalat arabanı soytarılık değilse

yok yaw bu gün her kez alınıyor yazdıklarımdan yada benmi ters yazıyorum :) ciddi bu kadar eksi yorum varsa vardır bir bildiğiniz siparişi verdim ondan dedim scootera takarım artık o ameikalılarda soytarı zaten i ben ciddi anlamda dedim dalga amaçlı demedim onların araçlarında böyle avrupa araçlarında olmayan pek çok abidik gubidik ilginç özellikler var

Ben Anladim Seni Seviyosun Sanirim Böyle Işleri Al Taktir Aklinda Kalacağina Arabanda Kalsin Parasiyla Değilmi

yani donanımı yükselticek orjinalini bozmıycak her şeyi severim arabaya bir artı katıcaksa faydası olucaksa takarım ama bunu takmam artık :) :)

yani marşpiyel tak de takmam kanat tak de takmam jant falan al de almam çünkü görüntü dışında arabaya bir faydası olmayan şeyler zaten fabrika en iyi ölçülerde arabayı satıyor ama bir zenon far takdım mesela park sensörü takdım mesela bunlar hem arabanın donanımını yükseltiyor hem kullanımı kolaylaştırıyor hemde satarken arabanın donanımını zengin gösteriyor değer katıyor arabaya ama bu aparatıda öyle düşündüm ama yorumlara bakıcak olursak galiba o kadarda gerekli bir şey değil :) :)

yani donanımı yükselticek orjinalini bozmıycak her şeyi severim arabaya bir artı katıcaksa faydası olucaksa takarım ama bunu takmam artık :) :) yani marşpiyel tak de takmam kanat tak de takmam jant falan al de almam çünkü görüntü dışında arabaya bir faydası olmayan şeyler zaten fabrika en iyi ölçülerde arabayı satıyor ama bir zenon far takdım mesela park sensörü takdım mesela bunlar hem arabanın donanımını yükseltiyor hem kullanımı kolaylaştırıyor hemde satarken arabanın donanımını zengin gösteriyor değer katıyor arabaya ama bu aparatıda öyle düşündüm ama yorumlara bakıcak olursak galiba o kadarda gerekli bir şey değil :) :)
Emre bir fikir alayım dedin neredeyse başına gelmeyen kalmadı.:kop: Yanlız üzülerek belirteyim yanıldığın birşey var bu cihaz donanımı yükseltmez. Opeli biraz aşalayan tipte, hacı muratlara yakışır mı derden eyvallah derim. Bazı ilave donanımlar ! bir kısım alıcılar için cazip olabilir. Ben, elektrik sistemi kurcalanmış bir aracı hayatta almam. (Elektrik kontağından yandı denen araçlar kurcalanmış araçlardır) Ben, aracın ikinci el değerini düşürdüğüne inandığım ucuz, basit, gereksiz aksesuar/donanımı olan araçları tercih etmem. Zamanında zorunlu olarak (T.Çiller hükümeti, ekonomide alınan nisan kararları) bir hacı murat aldım. Piyasa deyimi ile faça araba. Aşırı renkli camlar, manasız çelik jantlar, siyah iç tavan döşemesi, yarış koltukları, ışıklar vs vs. Gece teyp açılınca araba resmen pavyon gibi ışıl ışıl. İş yerine giderken tanımasınlar diye neredeyse nizamiyeden gizlenerek girerdim. Ama utanarak ve istemeden bindiğim bu aracı satarken fazla zorlanmadım. Zamanlama da denk gelince yeni mezun bir arkadaş arabayı resmen kaptı. Sonuç, benim beğenmediğim hatta binerken utandığım bir aracı bir başkası baş tacı edebiliyor. Arkadaş iyi bir konuya değinmiş, gece şehiriçinde hem korna çalan hem de selektör yapan bir sürücüye iyi gözle bakılmaz, insanlar yol verme yüzünden haklıyken bile hayatlarından oluyor. O ve benzeri nedenlerle son derece gereksiz diye yorumlanıyor. En başta yazmıştım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Karar senin.

Geri