• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

bu opel astra hangi kasası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim 2001 astra f diye bildiğim arkadaşın ise g kasanın gls si dediği bir aracım var biz anlaşamadık ben f diye biliorum arkadaş ise g kasanın gls modeli diyor sizce hangimiz doğru biliyor ruhsatta şoyle yazıyor
OPELASTRA CLASSIC 1.6i 16V GLS SEDAN
şimdi opelci arkadaşlara soruyorum bu astra f kasamıdır g kasanın gls mi

astrai.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle f :d

bende f diyorum ama o inatla f kasaların en son 97 modellerde kullanıldığını 97 den sonra hep g kasa üretildiğini ve g kasanında gls modeli olarakta f kasaya benzettildiğini soyluyor iddaya girmek sitiyor gömleğine burdaki 10 cevaptan sonra ikimizde kabul edecez 2-0 öndeyim :)

kesinlikle f kasa. normal olarak g kasa çıktıktan sonra bu f kasalar astra clasic olarak üretilmeye devam etti. aynı arabanın benim arkadaşta 2001 model astra clasiği var.

Son düzenleme:
istersen 10 defa yazarız :D

f kasa o
kasa değişmeden harf tanımı değişmez

g kasalar da üretilirken üretildiği için astra classic yazardı bu onlardandır sanırım

f kasa

kesinlikle f kasa. normal olarak g kasa çıktıktan sonra bu f kasalar astra clasic olarak üretilmeye devam etti. aynı arabanın benim arkadaşta 2001 model astra clasiği var.

resimdekide 2001 clasic 5-0 oldu gömlek geliyor acaba hangi renk secsem gömleği :) :)

ben arabasına girerim iddiaya f kasa bu :D

6-0 oldu hadi arkadaşlar 4 kişi kaldı gidip gömleği alayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri