bu nsl iş opel

Sınıf atlayan bir araç hikayesi ve hazin sonu.

Geçmiş olsun,korktuğunuz gibi değildir umarım.
Mazdaya falan gitsene sen burda işin ne opeli kötülemeyemi geldin..

Geçmiş olsun Cem kardeşim niye böyle oldu anlayamadım :(

aracı ilk aldığınız da boyalı geldiğini ispatlasanız bile hiç bir şey olmayacaktır daha önce böyle şeyler yaşandı ve hiç bir şey olmadı zaten araç darbeliymiş orasını da mazur göreceksiniz yada bir daha opel almayacaksınız ha sen beni tanımıyorsun yakarım yıkarım bayiyi dersen maddi ve manevi olarak sen zararlı çıkacaksındır.

bu işi kavgaya döndürmeyeceğim.
sizin köy daha büyük.
yanlız son bir soru opelden paramı alıyorsunuz?
ortalığı germeyi lütfen yoksa yetkililer müdahale etmek zorunda kalacaktır.Herkez özgür tercihini bir markadan kullandı o iyi o kötünün tartışma yeri burası değil.

senin araba mazda ne işim var burda mazda forumuna gitsene
bence öyle yazmayin bu sitede cok tecrübeli abilerimiz var onlarin bildiklerini teknik servis gibi konular da öğrenebilir arkadaş illaki opel kullanmak zorunda değil ancak mazda sahibi de ortamı germemeli diye düsünoyrm

benim anlayamadigim birsey baska konulardanda yola cikarak fikirlerimi söylüyorum yanlis anlasilmasin nasil oluyorda sonradan boyanmis,yada transport esnasinda zarar görmüs vs,vs, arabalari tamir edipte orijinal sifir araba diye milletin basina sariyorlar yazik bu millete yahu nedir bu Türkiyedeki bu opel servis rezaleti..

Geri