bu nsl iş opel

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün arabayı yıkadım ve forumdada 0 araçı boyanmış kazalı hbri yok durumları okudum araç 2009 ocakta aldık ve 4-5 ay sonra sol arka farın üstünde paslanma oluşmuş ama darbe fln yok arabada bugünde yıkadım pırıl pırıl oldu araba yan kapı da sanki eski arabaların boyası atarya dökülür onun gibi olmuş oradada darbe yok yani serviste 0 ken boyandıysa bilemem ama 0 arabada nsl pas olur ve boya atar bilmiyorum boya testi yaptırcam artık şüpheleniyorum bende araç istanbuldaki bayiden geldi orda duruyomuş o arabayı gönderdiler bize

zımparalanmadan boya atılırsa bir süre sonra boya pul pul dökülür.artık hiçbirşeye şaşırmıyorum

özenle dikkat edin araç yıkarken su alan kapı içleri, filit kenarlarını kuru bezle silin ve birde kar yagdıgında buzlanma varsa onu kaldırmayın kendiliğinden ersin ön büyük baslanma küflenme sebebleri budur birde zımpara tabi...

pic0211small.jpg

yazık ya , geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim vallaha.

zımparalanmadan boya atılırsa bir süre sonra boya pul pul dökülür.artık hiçbirşeye şaşırmıyorum
araç darbeli ön kaput ve tampon değişti ama boya döken yerler kaput ve tampon değil arka far üstü pas ve arka kapı gibi yrn boya testine sokturcam eğer bişpe çıkarsa kavukları ve istanbuldaki bayiyi kafalarına yıkıcam

özenle dikkat edin araç yıkarken su alan kapı içleri, filit kenarlarını kuru bezle silin ve birde kar yagdıgında buzlanma varsa onu kaldırmayın kendiliğinden ersin ön büyük baslanma küflenme sebebleri budur birde zımpara tabi...
dediğinin hepsinin yapıyorum buzuda kldırmıyorum kendi eriyo.nerdesin sen vectra nerdesin 99 da almıştık 2008 de pert oldu ne pas bi yerinde ne boya atması ne güneş yanığı pırıl pırıldı :(
kim bilir nerede şimdi

Ben iki gön önce bayide showroom daki aracaın sağ ön kapısında hopörlör olmadığını bil fiil kendim tespit ettim. Araç sıfır üzeri sıfır ve fabrikadan böyle gelmiş. İlgili arkadaşları uyardım ama şaşkınlığım diz boyu. Nasıl bir kontrol mekanizmaları var anlayamadım???????? Birde samimi olarak şunu söyleyebilirim 2010 Astra H lar ile 2008 ler arasında kalite açısından epey fark var. Esp standart olmuş ama bunun maliyetini başka bir yerden çıkarmışlar sanki. Umarım kısa zamanda ve kolay bir şekilde halledersin bu sıkıntıları.

bu işlerden pek anlamam ama yaşadığınız yer izmir yazıyor bunun etkisi olmasın yani nem yönünden

bu işlerden pek anlamam ama yaşadığınız yer izmir yazıyor bunun etkisi olmasın yani nem yönünden
malatyada yaşıyorum bizde vectra vardı 99 da almıştık b2 cd ne pas ne boya dökülmesi ah ah vectra

Sınıf atlayan bir araç hikayesi ve hazin sonu.

Geçmiş olsun,korktuğunuz gibi değildir umarım.

Geri