Bu nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni araç siparişi verdim hayırlısıyla haftaya elimde olacak , arac hakkında herşeyi sordum fakat aşağıda paylaştığım kapı içindeki siyah plastiği sormayı unuttum.. Bu tam olarak nedir ?

belki daha az çizilmesini sağlamaktır:/ tahmin sadece

Anahtarsız açılan araçlarda bazen eller serbest kapılar açılıyor. O olabilir sensör gibi. Sadece tahmin ama =)

infrarot merkezi kilitleme sisteminin alıcısı o...

Bilgiler için teşekkürler :)

eller serbest gözü...suan turkıye kullanılıyormu bılmıyorum ama renaultta var..anahtar kullanmadan kapı acmak ıcın..

eller serbest gözü...suan turkıye kullanılıyormu bılmıyorum ama renaultta var..anahtar kullanmadan kapı acmak ıcın..

evet bende aslında renaultdan dolayı sormuştum bi yandan , sanırım anahtar yakınlardayken otomatik kapılar acılıyor ?

peki bu eller serbest işinde araçtan inip uzaklaşırken kapılar kilitleniyor ama açık olan camlar kapanıyor mu ??

Bende bir megane sahibinden duymuştum uzaktan kumanda ile kapı açılmazda uzaktan kumanda kartına entegre olan yassı anahtar o resimdeki deliğe sokup çevrilerek kapılar açılıyor diye

Geri