bu nedir nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can-52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

can-52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben bu yaz denizden dönerken yol kenarında bir aracın tipo marka bir aracın egzozuna şahitoldum. egzozdan düzenli düzgün bir şekilde biraz ara gazı ile gaza yüklendiğinde egzozun makinalı silah gibi peş peşe 15 20 kez düzenli patladığını duydum bu nasıl olur nedir adı nedir vidosu felan bulamadım internette. bir defa bu olayı görmeden önce bir sitede sarı renkli bir aracın sanırım evo marka idi karlı bir havada akşam üzeri aracı kendi etrafında döndürüp egzozu aynı o şekilde patlatmasını seyretmiştim ancak artık bulamıyorum o videoyu bulsam sizede link vereceğim ama bulamıyorum.yabancı insanlar yapıyordu.fikriniz yada böyle birşeye şahit olan varmı ?

...

Son düzenleme:
karbüratörlü araba ise yolda giderken kontağı kapatıp gazı sürekli pompalar ve tekrar açarsan böyle patlama sesi duyarsın

karbüratörlü araba ise yolda giderken kontağı kapatıp gazı sürekli pompalar ve tekrar açarsan böyle patlama sesi duyarsın
ama o dediğiniz şekilde tek tek yaparsınız sıkışan gaz patlamasıdır. ama benim merak ettiğim daha hızlı daha seri daha sesli ve düzenli bir patlama o sesin daha belirgin ve düzenli peşpeşe15 20 kez olduğunu düşünün 10 saniyede

Benim bildiğimde bu şekilde..

ama o dediğiniz şekilde tek tek yaparsınız sıkışan gaz patlamasıdır. ama benim merak ettiğim daha hızlı daha seri daha sesli ve düzenli bir patlama o sesin daha belirgin ve düzenli peşpeşe15 20 kez olduğunu düşünün 10 saniyede

:) nası bi tipo bu yahu

james bond mu kullanıyo arabayı nedir..

seri halde patlamalar,roketmi atıyor nedir:)

Geri