Bu Ne Cubugu???

ASLANYUREK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar herkese selamlar.2001 otomatik sanzuman astra g kasa aracimin motor kisminda bulunan yag gosterge cubugunun yaninda ayni ona benzeyen fakat basligi kirmizi olan baska bir cubuk daha var.bana bunun ne cubugu oldugunu soyleyecek bir uzman ariyorum.lutfen bana yardimci olurmusunuz:confused: gerci burada gosterdigim yerde cubuk yok ama nerde oldugunu gostermek acisindan kirmizi yuvarlak icine aldim

Araban otomatik vites oldugu için sanzıman yagını gösteren çubuktur.

peki bu sanzuman yagini kendim degistirebilirmiyim veya degisimi cok pahaliya gelirmi?

şanzıman havalandırması olabilir otomatik şanzıman yağ çubuğuda olabilir.. değişimi çok zor değil şanzıman çevresinde bi yerde tıpa vardır tıpayı açınca yağ boşalır yeni yağıda pompalama yardımıyla basılabilir siz ellemeyin bence ...saygılar...

evet bendede var.otomatik şanzımanlı araçlara özel

otomatık sanzuman yag sevıyesı cubugu

ilgi gosteren arkadaslara tesekkur ederim ve saygilar dilerim.

otomatik şanzıman yağ çubuğu

şanzuman yağını siz değiştiremezsiniz siz yazan arkadaşa bakmayın öyle basit olsa herkez değiştirir devamlıda değişmez 100 000 km de bir değişir onun litresi kategorisi markası var konacak yeri bile farklı öyle basit olsa herkez yapar sonrabiz ne yapıcaz :) yağın kontrolü bile farklıdır öyle çubuğu sok çıkar diil ok

Ooo powerbox varmış:D

Geri