Bu nasıl bir saçmalık ya.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan B.KAYA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

B.KAYA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün TTNET Müzik'ten indirdiğim bir şarkıyı windows media player'de açmaya çalışınca açmadı ve bana windows media player'i yükseltmemi söyledi. Tamam dedim Bilgisayar Güncelleştirmelerden sözde bana Windows Media Player'in son sürümünü indirdi.

İndirdiğim setup dosyasını açınca bana dediği şey; Zaten bilgisayarınızda windows media player'in son sürümü kurulu. :mad: Akşam akşam çıldırdım şarkıyıda açamadım. :mad:

WMA Player önerilerinizi bekliyorum..

vistamı kullanıyorsun xp mi

wrm windows rights managment koruması olabilirmi acaba dedim birden..winamp ta falan deneseydin bide
yada şarkıyı tekrar indir download ederken bozuk inmiş olabilir

usta sana şu kadar diyorum gom player ındır ınndır.com dan oradakı vırüs lü plmuyor her dosyayı acıyor eger kı acamadıgı dosya olursaa fınd codec dıye bısey var o cıkıyor tıklıyorsun ona codec ını ınıdırıp calıstırmaya devam edıyor ben wmp ı hıc ama hıc kullanmadım sevmemde...

VLC player'ın açamadığı bir dosya görmedim şu ana kadar. Başka bir şey kullanmam, gerek yok çünkü.

TTNET müzikten indirdiğin dosyalarda kopya koruması var ve o dosyaları oynatabilmen için önce lisanslaman lazım. her medya oynatıcısı oynatmayabilir

TTNET müzikten indirdiğin dosyalarda kopya koruması var ve o dosyaları oynatabilmen için önce lisanslaman lazım. her medya oynatıcısı oynatmayabilir

Ama windows media player lisanssız hatası vermiyor.
Açılamıyor diyor. Akşam eve gidince tavsiye edilen programlarla deneyeceğim,olur inşallah.

Vista kullanıyorum.

onu bunu bilmemde microsoftun en rezil sürümü vista.kullanırken insanın kendini doğrayası geliyor:mad::mad:

Geri