Bu nasıl bir alet böyle?Paranın satın alamadığı otomobil...

mdellal' Alıntı:
Ben böyle bi araba yoktur demedimki zaten plaka konusunda fatoş var dedim ... :(

pardon plakada fatoş var canım bariz bi şekilde belli

dizeli varmıdır ki?

offfff 16 silindir ya manyak araba

gokalp' Alıntı:
paranın satın alamıyacağı hiç bişey yok bence fakat bizde para olmadığına göre kafamızı yormamıza gerek yok :D
en azından rüyada alırız :kop: :kop: :kop:

Kesin tr de vardır bu araç istanbulda bir herif varmış adam da neler varmış neler ferrari enzo bile düşünün gerisini.Adam sırf koleksiyon olsun diye alıyormus .

gokalp' Alıntı:
paranın satın alamıyacağı hiç bişey yok bence fakat bizde para olmadığına göre kafamızı yormamıza gerek yok :D

:D :D :D :D :D :D aynen öyle.....

1001 bg zaten atla deve değil ki

okan abinin calibrasından 4 tane daha bulsak deviririz:D :D

opel power:cool:

bi de almanya fiyatlarına bakalım

http://www.mobile.de/SIDgHw7uqErG5jd8eKEXcikCQ-t-vaNexlCsCsK~BmSB11Iindex_cgiJ1165159902A1D1100CCar/cgi-bin/index_cgi.pl?formType=pkwQuick&_form=search&sr_qual=GN&sr_make=4350&sr_modelId=3&sr_model=&sr_priceFrom=-2&sr_priceTo=-2&sr_category=1100&sr_powerFrom=-2&sr_powerTo=-2&sr_registrationDateFrom=-2&sr_registrationDateTo=-2&sr_mileageFrom=-2&sr_mileageTo=-2&sr_country=-2&sr_zip=&sr_zipRadiusTo=-2&doSearch.x=58&doSearch.y=16

elimin kiri:D :D :D

ön kısma da lpg tankı tamamdır

eger kaza yapıp ölmek ıstesem böle bı aletın ıcınde can vermek ısterdım..agrısız sızısız ölüm:)

speedy_forever' Alıntı:
eger kaza yapıp ölmek ıstesem böle bı aletın ıcınde can vermek ısterdım..agrısız sızısız ölüm:)

allah korusun ölümünde hayırlısını versin yarabbim...

ben biliyorum bu arabayı....

(biliyorum derken bi kac ay once bi dergide gormustum :D)

ben bunu tv de görmüştüm consept di ama firma trafiğe çıkarırsa dünyanın en hızlı cadde otosu olacağını söylüyodu

Geri