Bu mesajı 10 kişiye gönder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:Dmillet işi gücü bırakmış bunlarla uğraşıyor ya helal olsun banada gelmişti önceden.teşekkürler.

muhahaha :D:D züperr

Paylaşım için teşekkürler..

Bu mesajı bilmem kaç kişiye gönder bilmem kaç günde dileğin gerçekleşsin muhabbetine de ben deli oluyorum...:mad: Yazan Bilmiyo ki dileğimi...Tez zamanda geberir inşallah diyorum...:) Ona neyse benim göndercem mesajdan.. :mad:

Helal kardeş bu tür mesajları gönderen arkadaşlara en güzel yanıtlardan birisini aktarmışsın:):):):):):):)

güzelmiş ya :)

hahahaha güzeldi.

süperdi eline sağlık...

hehehe ben bunu 1 ay önce giraya serkana hüseyine gökhana ve ismini unuttuğum sayısız opelim net üyelerine cepten yollamıştım :) burayada yazım dedim ama nese işte yazmışlar heheh :D

eline sağlık komik .....................:)

Paylaşım için teşekkürler..

Bu mesajı bilmem kaç kişiye gönder bilmem kaç günde dileğin gerçekleşsin muhabbetine de ben deli oluyorum...:mad: Yazan Bilmiyo ki dileğimi...Tez zamanda geberir inşallah diyorum...:) Ona neyse benim göndercem mesajdan.. :mad:

maksat dilek istek filan değil o tip mailler tamamen kullanılan e maillere öğrenmek daha sonra oraya spam mailler atmak için kullanmak veya parayla satmak için kullanılıyor hiç itibar etmeyin

Geri