Bu Korkaklıkmıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efecim sen böle çok bilmiş profesör gibi konuşan seni gaza getirmeye çalışan insanları boşver.bunlar gereksiz insanlar olup ALLAH KORUSUN sana bişey olduğun da birde "abi sende kullanmayı bilmiyosun yaa" diyecek insanlar.canından önemli hiç bişey yok.hız felakettir hiç unutma olurmu?

Sağolasın abi doğru söze ne denir.

Sen bildigin yoldan devam et baskalarının sozune kulak asma...

Arkadasın bı ayagı cukurda desem :D 4 yol agzıne oyle gırılırmı ey musluman kendını dusunmuyosan cewrendekıler dusun be kardesım
sen dogrun dogrudur kardesım senın arkadasın olmeyı bayılmak bılıyo herhalde:good:

Teşekkürler bende sorun olmadığını öğrendiğim için mutluyum..

Allah o arkadaşına akıl,fikir versin

sende değilde onda sorun var ;););)

Ben 2.5 ay önce ehliyetimi aldım trafiğe çıkıyorum herhangibir korkuda duymuyorum.Eryamanda oturuyorum ve dün eski mahallemiz olan Keçiörene gittim bi arkadaşımla buluştum onun arabasıyla biraz gezdik baya hızlı kullanır(tipo1.4)neyse sonra benim arabaya geçtik bi yere gitcez onun son sürat geçtiği 4 yol agızlarından ben ayağımı gazdan çekerek veya hafif fren yaparak geçiyorum ve bana sen ne kadar korkak sürüyosun dedi bende dedim bunun korkaklıkla ilgisi yok temkinli olmak daha doğru olur dedim.Sizce hangisi doğru gerçekten bu korkaklık mı? :confused::confused:[/quopte]

soyadın gibi bilgilisin canım kardeşim hep böyle ol

;)

Gaza gelme sakın

sen ne kadar dikkatli olursan ol karşıdaki sürücünün nasıl araba kullandığını,ve ne tip bir insan oluğunu bilmediğin için hep daha dikkatli olmalısın derdi babam bazı kazaları gördükçe hak veriyorum ona.sen de hak ver ve bildiğin yoldan şaşma

Geri