Bu konuda ne denir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer gerçekse saçmalamışlar bizimkiler :( gidebiliyorsan sende git amaç ne yani.

eeee yaptıklarını yapamazsanız anca böyle sitelerini hacklersiniz.. ne güzel uğraşılarımız var dimi(!)

eeee yaptıklarını yapamazsanız anca böyle sitelerini hacklersiniz.. ne güzel uğraşılarımız var dimi(!)

:alkis: :good: :alkis:

ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA......
biz millet olarak uyumakta olduğumuz derin uykudan kendi isteğimizle kalkmadıkça,kılın,tüyün,onun üzerindekinin siyasete hammade yapılmasını bırakmadıkça.%90 ını belden aşağı çalışan beynimizi sahtekarlığa,kaytarmaya.taklit etmeye ve kolay para kazanmanın yollarını aramaya değilde dürüst ve insancıl olarak kazanmanın yollarını araştırmaya ve kendimizi geliştirmeye,batının keşiflerini gavur icadı zihniyeti ile tepmeye değil ilerletip bunuda ben yapabildim demeye çalıştırmadığımız sürece biz ancak böyle b...tan şeylerle gurur duyarız....

Tamam bende kınıyorum ama işi birde şöle düşünün:

Bir siteyi hacklemek çok zor bir işlem olmayabilir ama Nasa gibi güvenliğin hat safada olduğu bi siteyi kırmak belirli bir süre iptal etmek yada başka bir siteye yönlerdirmek gerçekten büyük bir başarı.Yalnış anlaşılmasın ben yapılanı savunmuyorum ama iş bu tür insanları kullanmaya geldiğinde yine ilk dışlayanlar bizleriz :confused:

Düşünsenize bu kadar bilgisi olan insanları devlet olarak kendi lehimize kullandığımızı.Devletin her türlü kesiminde her zaman işten anlamayan yada birilerinin yakını olan beceriksiz yada işle alakasız tonla insan var :mad: Ayrıca kızdığımız bu insanlar yüzünden milyonlarca hatta milyarlarca lira harcayıp anti virüs sistemleri alıyoruz.

NE DE OLSA BİZLER İŞ YAPAN İNSANLARI DIŞARI İTHAL EDİP O İNSANLARIN İCATLARINI İHRAÇ ETME GİBİ YETENEĞE SAHİBİZ :(

Ben böle insanları dışlamak yerine kullanma taraftarıyım, sizi bilmem...

NE DE OLSA BİZLER İŞ YAPAN İNSANLARI DIŞARI İTHAL EDİP O İNSANLARIN İCATLARINI İHRAÇ ETME GİBİ YETENEĞE SAHİBİZ :(

Ben böle insanları dışlamak yerine kullanma taraftarıyım, sizi bilmem...

sizinle sonuna kadar hemfikirim.Dr.Ziya Özel ve Zakkumdan Kansere çare mücadelesini unutmadık hala

Bükemediyin bileyi öpeceksin bilimle ilimle uğraşacağımıza şeytanlıkla uğraşıyoruz doğru ise madalya takalım

ilime bilime bi yararımız olmadığı gibi bir de yararlı olanlara engel oluyoruz...

rezalet

Geri