bu kalorifer deli edecek beni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha yeni almışın masrafa başlamışın bende senin gibi aldım nerdeyse 3 milyar para harcadım. sorunlar artarsa bence sat arabayı. sonra pişman olma bak:)

Ben yıllardır bir gün bu arabayı alabilme hayaliyle yaşıyorum kardeş :)
Sonuçta sıfır araç almıyoruz, buna da şükrediyorum hergün. Keşke parçaları daha ucuz olsaydı. Ama bu masrafları yaptıktan sonra çok memnunum. İnşallah kazasız belasız uzun süre kullanırım.

2. el arac alaıyorsan zaten triger yağ filtre falan derken kafadan 500-1000 arası gidiyor. gayet normal. hayırlı olsun bu arada.

Allah razı olsun kardeş. İnşallah bayramdan önce arabama karlık, maşpiyel ve spoyler de takılacak. İşte o zaman tam istediğim gibi olacak. Hatta müzik tesisatını da eski arabamdan söktüklerimle süper birşey yaptırıyorum. Artık sanırım arabada yatacağım :D

Ben yıllardır bir gün bu arabayı alabilme hayaliyle yaşıyorum kardeş :)
Sonuçta sıfır araç almıyoruz, buna da şükrediyorum hergün. Keşke parçaları daha ucuz olsaydı. Ama bu masrafları yaptıktan sonra çok memnunum. İnşallah kazasız belasız uzun süre kullanırım.

bende sevdiğim için aldım arbayı ama beni hayal kırıklığına uğrattı. gerçi benim arabanın km 240000 e dayanmış ama olsun:)

Benim aracın ısısı 80'i geçmiyor. Termostat düşük ayarlı mı acaba? Yada bu termostatlarda yazlık kışlık bir ayar mı var? Bilen var mı?

benim kalorifer ısıtmıyodu araç çok gec ısınıyodu 36 ytl olan termostatı değiştirdim canavar gibi oldu kaloriferler
bide termostatı söküp bi kaç litre su ile devir daim yapıp içini temizledik işçilikte fazla alıncaak bişi değil 3 vida ile tutturulmus metal avuç içinden küçük bi parca bide radyatörer giden borunu ucunu gevsetip skıcak hiç bi zorluk yok herkes kendisi bile dğeiştirebilir

benim kalorifer ısıtmıyodu araç çok gec ısınıyodu 36 ytl olan termostatı değiştirdim canavar gibi oldu kaloriferler
bide termostatı söküp bi kaç litre su ile devir daim yapıp içini temizledik işçilikte fazla alıncaak bişi değil 3 vida ile tutturulmus metal avuç içinden küçük bi parca bide radyatörer giden borunu ucunu gevsetip skıcak hiç bi zorluk yok herkes kendisi bile dğeiştirebilir

Kardeş, geç ısınıyodu derken mesela ne kadar geç?
benimki de geç ısınıyo da acaba normal mi? yoksa benimki de mi geç ısınıyo? termostatı değiştirtsem mi ki?

valla 15 dk boyunca çok yüksek devir veriyodum öle ısınyodu şimdi normal ddevirde hareket halindeyken 5-10 dk arası ısınıyo bide çabuk ısnınmasından çok kalorifer peteklerinin gözenkleri açıldı daha iyi ınısnıyo beni o sevindirdi dediğim gibi belki termostat gerek kalmaz radyatör suynu tamammen boşaltıp bi kaç tur devir daim yapmak gerek baya yogunlaşmıs suyu adeta çamura dönüşmüştü 36 ytl bi parca sen önce suyu bi değiştir yyerine antifiriz koy 4lt kadar alıyo bi dene olmadı termsostatı öle değiştir

Kalorifer radyatörünün suyu ile aracın radyatör suyu ayrı mı aynı mı?

Geri