@@@Bu kadarına Pes @@@

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım aynısı benımde basıma geldi tanesi 36 lira almadım onun yerine reklamcıda bant yaptırdım hiç belli olmuyo tavsıye ederim

amin, cümlemizin iyiliğini versin.. :):)
bu arada geçmiş olsun tabi ki, onu unutmuşum...
kasko varsa tazmin edebilirsin unutma...

Kaskom var , kaskodan alabılır mıyım ?

arkadaşım aynısı benımde basıma geldi tanesi 36 lira almadım onun yerine reklamcıda bant yaptırdım hiç belli olmuyo tavsıye ederim

nasıl bır bant o yıkanmada felan cıkmıyor mu yada baska bır durumda?

çok geçmiş olsun

benimkilerinde 2 tanesi yıkamacının elinde kaldı diğer ikisi çalındı ama takmıyorum öyle bıraktım.yenisini alsam olacak şey belli,ama şu bantın resmini koyarsanız eğer aracı yıkarken çıkmıyorsa bende yaptırıyım.

Arkadaşım geçmiş olsun trajikomik bir durum ve aslında herkesin başına gelebilecek bir durum allah başkalarının emeğine göz diken böyle şerefsizlere fırsat vermesin.Benimde iki parça çıtam yok bu bant olayı banada mantıklı geldi söyleyen arkadaş fotografını koyabilirse sevinirim.

benimkilerinde 2 tanesi yıkamacının elinde kaldı diğer ikisi çalındı ama takmıyorum öyle bıraktım.yenisini alsam olacak şey belli,ama şu bantın resmini koyarsanız eğer aracı yıkarken çıkmıyorsa bende yaptırıyım.

Bana eger onları takmassanız o acıklardan ıcerı su kacırır felan dedıler , sızın ne zamandır yok o cıtalar?

6-7 aydır yok, bir proplem yaşamadım görüntü dışında.ayrıca ordan su girecekse kapağın bir faydası olacağını sanmıyorum,kaldıki portbag'ı takarsan eğer ne yapacaksın.

Son düzenleme:
Geri