bu kadarıda fazla artık :(

Çok paranoyakca olacak ama bu obamaya müslüman falan diye sempati duyuyolarya, bence bu ülke için seçilmiş en tehlikeli abd başkanı.üstelik rte ve ekibi gibi ar damarı çatlamış bir adam.bugüne kadar zoraki direndiğimiz birçok konuyu maalesef obama zamanında kabulleneceğiz.medela ermeni meselesini, mesela kürt meselesini.

Ayrıca bu milletle alay eder gibi hayasızca utanmadan allaha hayırlısı göstermesini sordum deyipte amerikaya kaçıp orda bu milletin parasıytla ameliyat olan bakan için inmşallah allah orda gebertir bunu diye çok içimden geçirdim ama ölmedi.

olan burdaki dürüst namuslu vatansever Muhsin Yazıcıoğlu gibi gerçek devlet adamlarına oldu parasızlıktan. :(

obama yırtınsa hatta bubama olsa çatlayıp şubama olabilir..ama hiç kimse Atatürk olamaz..hele bir amerikalı imkansız....ben olsam o haberi yayınlamazdım..hatta onu yapanı tutuklayacan...

yazık ve ayıp....

bence size herşeyi yeniden öğreteceğim msjı var bu daha iyi günlerimiz imf ilede anlaşma sağlanıyomuş ohhh ohhh

obama yırtınsa hatta bubama olsa çatlayıp şubama olabilir..ama hiç kimse Atatürk olamaz..hele bir amerikalı imkansız....ben olsam o haberi yayınlamazdım..hatta onu yapanı tutuklayacan...

fotoyu bastıran Obama değil ki adamın haberi bile yoktur.. saçmalığı uyduran da türk yani ....
dergi tamamen yerli, buyrun künyesi

Sahibi
:
Kapital Medya A.Ş. adına Pelin Özkan

Yayın Yönetmeni
:
Pelin Özkan
pelinozkan@kapital.com.tr

Yayın Danışmanı
:
Baskın Bıçakçı

Yazı İşleri Müdürü