bu kadarıda fazla artık :(

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bıraz once haberlerın fragmanında gordum bu kadarıda fazla artık ATATÜRK ün alfabemizi ilk tanıtırken cekılmıs fotosu na montaj ıle obama mı ne varya hanı amerıka basbakanımı neyse o adam artık onun fotosunu koymuslar ATATÜRK yerine yayınlıyolar.... bne mı cok ters dusunuyorum anlamıyorum sınır oldum bu kadarıda olmaz artık ya ne demek bu ya ne demek.......

o kadar abartılacak birşey yok, obamanı amerikada gerçekleştirdiği şeyleri, Atatürk'ün türkiyedeki devrimleriyle benzeten bir çalışma...

neticede fotoğrafın uyarlama olduğu ortada, ve bence eğer bu fotoğraf dünya üzerinde kullanılırsa, atatürkün büyüklüğünü aknıtlayan bir fotoğraf olacak

Kesinlikle karşıyım. Madem iyi bir amaç için kullanacaklardı, o zaman fotoğrafın orjinalini kullansalardı daha şık olurdu.

sonucta o fotoyu diger ulkelerde bılenlerın oldugunu snamıyorum kı amreıka gıbı daha kendı ulke baskanını tanımayan harıtada ulkesını bulamayan ınsnaların bılecegını hıc sanmıyorum bu yuzden cok karsıyım ben bu olaya sınır bozucu bısey bu versınler orjınalını daha ıyı tabı onuda kendılerıne yedıremezler kı...

karşıt veya taraftar olduk diyelim ( kesinlikle karşıyım ) değişen bir şey varmı? çoban nereye isterse koyun sürüsü oraya gider.Koyunlarda insan gibi düşünme yeteneği olmadığı için gidiyor da insanlar niye gidiyor anlamadım :)

93986.jpg

no comment

Obama Mustafa Kemal
'in tırnğı olamaz,kesinlikle karşıyım.

bu ne ya???

bende kesinlikle karşıyım orjinali dursun montaj ne dir yaaaaa

Bnde haberlerde gördüm. Yine bi ton küfür ettim.

Geri