Bu kadarda yakamaz ?

vectra 2.0 candır geresi heyecandır :)

Opel corsa 1.2 fabrika yakıt şehir içi : 6,9 lt /100km...Bu değere en az 1lt daha eklemek lazım gerçekç olmak için sonu 7,9 lt/100km , yuvarlarsak 8 lt x 4,89TL = 40 kuruş

Renault dan fazla birsey beklememek lazim

ön yargılar :)

2000 cc calibram benzinli şehir içinde 50-55 krş şehir dışında uzun yolda 30 krş yakıyordu,şu an 2.5 v6 omegam şehir içi gazda 40 krş şehir dışı 30 krş yakıyor, gayet memnunum hiç değilse bastımmı gaza kükreye kükreye gidiyor ...

siz birde 2.0 rxt laguna 1 kullanın. 140 bg volvo motorlu... ben 115'lik rxe ile aldığım keyfi vectra b'den alamadım...
Fatih bir de omega kullan derim aradaki farkı heryönden anlarsın kardeşim inan :D

Fatih bir de omega kullan derim aradaki farkı heryönden anlarsın kardeşim inan :D
abi omega ayrı :D

ben uzun zamandır almak istiyordum e polat da arkadaşım servisimizde var bana herkes kullan farkı farket diyordu abartıyorlar diyordum alt tarafı opel diyordum ama alınca farkettim ki omega sahiden başka bir dünya opelle falan alakası yok gibi :D ne yol sesi,ne egzost sesi,ne motor sesi he cok basarsan biraz homurdanıyo o kadar :D ama o heybete yine az yakıyor, gerçi benzinde hiç denemedim ...

Büyük hacim+benzin candır ama ne yazık ki bizde benzin çok çok pahalı :(

Geri