Bu kadarda olmazki..(120km de 17 litre)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım aynı sorun bende de var getireceğim arabayı servise artık. Opel Corsa 1.4 Comfort
ya o kadar çok yakıyo ki
135 ytl benzin koydum 100 km daha yapmadan çeyrek depo azaldı. bu araba 135 ytl ile 400 km mi yol yapıyor?
Babamına arabası da 130-150 arası doluyo deposu lada vega 1.6 O 600 km yol yapıyor. Anlamadım gitti.

arkadaşım aynı sorun bende de var getireceğim arabayı servise artık. Opel Corsa 1.4 Comfort
ya o kadar çok yakıyo ki
135 ytl benzin koydum 100 km daha yapmadan çeyrek depo azaldı. bu araba 135 ytl ile 400 km mi yol yapıyor?
Babamına arabası da 130-150 arası doluyo deposu lada vega 1.6 O 600 km yol yapıyor. Anlamadım gitti.

Bu zaman değin hep büyük motorlu araç kullandık inanın küçük motordan az yakıyor. Küçük motoru güçlendirmek için herşeyi yapıyolar ondan sora yakıt ikiye katlanıyor. Büyük motor fazla zorlanmadığı için az yakıyor.

valla konuyu arkadaşlarla görüştük bir arkadaşım pompacılar ve dolayısıyla istasyon işletmecilerinin pompayla oynayarak hava bastıklarını söledi... şirket aracına istasyondan depo fulleyip yola çıktıklarını 4-5 km. sonra arabanın yolda kaldığını tamir için uğraşırken depoda çok az yakıt olduğunu fark ettiklerini söledi yani adamlar hava basıyormuş daha sonra kontrol için bezin alırken pompayı depo girişinden ayırınca benzin benzin olmadığını görmüşler....
böle bi şyede olabilir...

burda aşağı yukarı her benzinci yapıyor bu numarayı , yani hava basma numarasını ama sizinki gibi değil incitmeden daha öncede yazmıştım. bir yerden alsığım benzin 70-80 km daha az gidiyor

milletin anası ağlıyor benzinden bu namussuzlarda daha neler peşindeler :mad: :mad: :mad: :mad:

bence pompa farkındandır aynı pompadan tekrar deneyin bence
Bir gün arkadaşın aracına benzin almak için istasyona girdiğimizde çalışanın; hortumun ucuna bir kap tuttuğunu ve hortumun üzerinde hafif hafifzıpladığını gördük. Önce anlayamasakta sonra farkettik ki adam hortumun içinde kalan benzini boşaltıyordu. O pompadan alan araç herhalde 2 litre (hortumda sanırım o kadar vardır) kadar eksik alacaktı. Ben bu durumlarda ilk etapta istasyondan şüpheleniyorum. Hani ne derler?
beni bir kere kandırırsan sana,
iki kere kandırırsan bana
YAZIKLAR OLSUN...

ne serefsiz adi isan demiycem mahlukatlar var bu dunyada zaten millet bı tarafındakı dlıgı kapartamadan baska yerdende bu kansızlar acıyo

Geri